... familie kaldet "giftig sumak": denne er giftig!
Anvendelse:
Vi anbefaler at bruge sumak som et krydderi. Vi anbefaler derfor ikke at koge det, så det kan bevare alle sine egenskaber og sin smag.
Sumak bruges som et blommesalt drysset over en ret. Du kan derfor tilsætte det til grillet kød, fisk eller ristede grøntsager.
Du kan også drysse dette krydderi over mange retter.
Sæk: 10Kg...
... Blancs er en ideel ledsager til aperitiffer eller simpelthen grilletfisk.
simpelthen grilletfisk eller stegt kalv med oliven.
Aromer & Smage :
Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farve med fine bobler.
med noter af citrusfrugter. Citron og lime dominerer og bringer en dejlig friskhed til ganen.
friskhed på ganen. Den mineralitet, der leveres af druesorterne plantet i ler-kalkjord,
giver denne vin en solid kompleksitet, der vil appellere til dem, der kan lide at opdage nye ting.
...VINIFIKATION
Direkte presning og gæring med temperaturkontrol – omrøring af gæren i slutningen af gæringen.
SMAGNING
Lys gul farve med grønne nuancer. I munden finder man aromaer af citrusfrugter (citron, pomelo) og dufte af planter (buksbom, jasmin).
Perfekt som aperitif, til salater eller grilletfisk.
Denne vin serveres ideelt mellem 8°C og 10°C.
...I KØKKENET: En blanding af velsmagende krydderier, der kan bruges på alle slags fisk og til alle tilberedningsmetoder. Kan anvendes i marinader, i saucer eller som drys på grilletfisk.
FORDELE
Fremragende kilde til protein, rig på mineraler og vitamin D, fisken får mere smag og aroma med krydderiblandingen, som hver især bidrager med sine specifikke fordele.
...Ingredienser:
- Brune sennepsfrø
- Alkoholeddike
- Havsalt
- 20 % urter (basilikum, timian, rosmarin, merian, kørvel)
- Vand
Brugsanvisning:
Går rigtig godt sammen med grillet kød og fisk.
Pensl det på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed.
Dette produkt fås også i en 100 g krukke.