... og koncentrerede aromaer end andre arter.
Anvendelse:
Det er muligt at spise vores vilde figner som de er til en snack, eller skære dem for at tilberede dem. De kan også blandes i infusioner, marmelader eller endda kager. De passer rigtig godt til en saltret, som and. Du kan også rehydrere dem for at få en mere saftig konsistens.
Opskriftsidéer:
Infusion med figen og kamille,
andebryst med figner,
figen- og hasselnøddekage.
KARTON: 7Kg...
...Macerede romme, der ikke kun er 100% økologiske, men også gennemsyret af en ægte terroir-ånd.
Virksomheden skiller sig ud ved sit absolutte engagement for håndværk: ingen maskiner, ingen underleverandører, kun de dygtige hænder fra Xavier, der fra modtagelsen af ingredienserne til aftapningen sikrer, at hver flaske er perfekt. Dette engagement viser sig også i bæredygtighed, med råvarer fra...
BIOLOKLOCK er en virksomhed, der forarbejder frugter fra økologisk landbrug. Vi prioriterer lokal forsyning af vores frugter, og vi koger vores marmelader i gryde. Siden 1973 har vi arbejdet med vores produkter på en håndværksmæssig måde for at opnå den bedst mulige kvalitet i vores produktion af: Økologiskemarmelader, kompotter, puréer, geleer, sveskekræmer og kastanjer. Eller tørrede frugter og frugter i sirup.
... konfekt både konventionelle og økologiske under mærket MIELS VILLENEUVE
• Økologiske butikker: Sortiment af honninger, småkager og økologisk konfekt under mærket L’ABEILLE ROYALE
• Havecentre: Sortiment af honninger, småkager, konfekt og marmelader både konventionelle og økologiske under mærket L’ABEILLE DELICIEUSE
• MDD: Udvikling af...