Frankrig, Bondues
...KORT PARAPLY, MANUEL ÅBNING, MED NÅL - NO NAME PARAPLY KATEGORI: MIXET FAMILIE: NO-NAME PARAPLY FORPAKNING: 48 SÆSON: PER21 EAN: 3597693222200 DIMENSION: 40*26*26 PAKKEVÆGT: 11...
Frankrig, Bedoin
...I 2 timer, i Limon-bakkerne, tag på opdagelse i vinmarken, dens historie, dens terroir. Følg derefter en smagning af vores vine ledsaget af en tapas-anretning med et udvalg af oste og charcuteri. For alle reservationer, tak for at klikke på linket nedenfor og angive: -Navn, efternavn -Postadresse -Telefonnummer -Antal deltagere -Fødevarerestriktioner -Ønsket reservationsdag ​ Vigtige...
Frankrig, Avignon
...Den økologiske gule peberfrugt er en sort af sød peber med det latinske navn Capsicum Annuum. Peberfrugten tilhører familien Solanaceae. FRDP har etableret landbrugssektorer i Spanien i mange år. Kort efter den manuelle høst bliver de friske peberfrugter renset for kerner, vasket, skåret, blancheret og derefter IQF-frosset. Økologisk gule peberfrugt: 100% Total energi: 27 Kcal 114 kJ Kostfibre: 2,0 g Proteiner: 1,0 g Salt: 0,02 g...
Frankrig, Marseille
...-Door: vi er her! Når vi tager os af dig, vil vi byde dig velkommen i ankomstterminalen med et skilt med dit navn (Meet & Greet), og du vil blive kørt til den adresse, du vælger (Door-to-door). Din chauffør tager sig af alt, du skal bare slappe af under din rejse. Derudover, til din hjemrejse, vil vi også hente dig på dit hotel, din virksomhed eller din bolig, og vi vil pålideligt transportere dig til check-in terminalen.
Frankrig, Saint-Vérand
... druesortens vækst. Beskæring: goblet, meget kort, hvilket gør det muligt at kontrollere udbyttet. Vinifikation: Høsten: manuel. Metode: traditionel Beaujolais, semi-kulsyreholdig, i hele klaser. Maceration: 6 til 10 dage. Lagring: i tank. Smagning: Finesse og dybde. En smuk farve med hindbærreflekser, en overraskende elegant bouquet med noter af vilde frugter. I munden er vinen fyldig med en smuk struktur. Eftersmagen er lang og aromatisk.
Frankrig, Brue Auriac
...Navn: BASTIDE DE FAVE – OENOFIL Farve: Rosé Appellation: AOP Coteaux Varois en Provence Druetype: Cinsault 60%, Vermentino 30%, Syrah 10% TAV: 13.0% vol. Produktion: Bæredygtig vinproduktion Kort skindmaceration, Fermentering ved 16-18°C Smagsnoter Cuvée ŒnoFil udviser en karakter, der både er livlig og delikat. Druetypen Cinsault, som er den dominerende i blandingen, giver den stor finesse og...
Frankrig, Liverdun
... Under sit nye navn udvider Auguste BLOCH sin ekspertise til produktion af Chapelure, som findes i flere varianter: brun, hvid, med ristede frø, majs og krydderurter eller endda en økologisk chapelure. Virksomheden udvikler sit marked ved også at tilbyde forskellige produkter som færdigblandede kornprodukter, havregryn og kulinariske hjælpemidler. Fornyet, går Auguste BLOCH ind i en hidtil uset...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play