...{"Nombres d’heures de fonctionnement par jour":"2x8 timer / 5 dage","Résumé":"Denne emballagelinje har til formål at transportere tærter og flan for at fryse dem samt emballere dem.","Descriptif technique":"I alt omfatter denne linje:\n\n- fem buede transportbånd med stop\n- tre lige transportbånd med modulært bånd\n- et S-buet transportbånd i 25° med stop\n- seks lige transportbånd med...
...IQF (Individuelt Hurtigfrosset) er en frysemetode, der gør det muligt at frysefødevarer individuelt, hvilket sikrer, at de bevarer deres kvalitet og tekstur. Denne proces bruges ofte til frugt, grøntsager og skaldyr, hvilket gør dem nemme at opbevare og bruge i forskellige retter.
...Agentur teksturer, der er beregnet til at give holdbarhed og en vis modstand mod tid og brugs-, opbevarings-, forarbejdnings- og transportforhold for fødevarer.
SEVAGEL 64G: stabilisator til is
SEVAGEL 64S, 65S: stabilisator til is & sorbetter
SEVAGEL: emulgeret stabilisator til is (indeholder en emulgator)
Stabilisator til flødeskum: muliggør en fløde uden synærese efter en fryse-/optøningscyklus
Stabilisator til flødeskum...
...Papbakker til fødevarer 20x25 cm til 4 portioner.
Disse økologiske bakker lavet af knust træ kan bruges til at fryse (-25°C) og opvarme i mikrobølgeovn eller ovn (maksimum 220°C eller 40 min ved 215°C).
Sælges med låg. Biologisk nedbrydelige.
Pakke med 4. Mål indv. 23.5x16.5x5 cm.
REF:EMBOISMM
Hovedmateriale: karton
Længde: 25 cm
Bredde: 20 cm
Højde: 4 cm
Nettovægt: 0,025 kg...