Caviste online siden 2018, Spirits Station tilbyder et bredt udvalg af spiritus til både private og professionelle. Oplev over 500 referencer, herunder whisky, vodka, rom, gin, tequila, absint, cognac, armagnac samt et flot udvalg af likører.
Vores koncept er at kombinere anerkendte kvalitetsprodukter med mere originale varer, der fortjener at blive fremhævet.
Vi har også et udvalg af udenlandsk...
...CEPAGE : Ugni blanc
SOL : Argilo-calcaire
ELABORATION :
Efter høsten bliver druerne først vinificeret. Derefter destilleres den opnåede vin efter Charentaise-metoden, hvilket betyder en dobbelt destillation. Denne blanding består af forskellige eaux-de-vie fra vores terroir, hvoraf den yngste har lagret i mindst 10 år på egetræsfade sammen med eaux-de-vie fra Grandes Champagnes på mindst 25 år...
... både ældre kraner og de nyeste modeller. Brugeren vælger producenten, serien og derefter modellen; softwaren viser de tilgængelige chassis med de tilsvarende højder under kroget samt længderne på udlæggeren. Vægten vises automatisk i forhold til krogets position. Hver kran har forskellige konfigurationer af chassis, og udlæggere fra 35 m til 80 m med angivelse af belastninger i enkelt og dobbelt blok.
... perfekt sammen med kraftige oste som Parmesan eller lettere oste som Beaufort eller Gruyère.
PRISER
DOBBELT GULD MEDALJE
San Francisco International Wine Competition
2007
SØLV MEDALJE
International Wine and Spirit Competition
2006...
...Terroir: Lerholdig grusjord på skifer
Situation: Høj Layon
Vinifikation
Den alkoholiske gæring foregår i rustfrit stål med temperaturkontrol. Lagret på gærrester i 4 måneder.
Dégustation mellem 10 og 12°C
Øje: Hvid
Næse: Blomsteragtig og mineral
Smag: Aromaer af hvide blomster
Balance: Tør
Opbevaringspotentiale: 2 år
Mad- og vinparring: Fisk i kort bouillon og oste.
Hvide fisk i kort bouillon, havbars i kort bouillon, coulommiers og brie.
Beskæring: Dobbelt Guyot
Højde: 100 til 120 m...
...Matsui Sakura er en japansk single malt, der er lagret på sakura-fade, den berømte og ikoniske japanske kirsebærtræ. Denne japanske whisky er dobbelt destilleret i Pot Still og har lagret på sakura-fade i Tottori-præfekturet, i et naturligt og gunstigt miljø for lagring. Den er derefter fortyndet med naturligt kildevand fra Mount Daisen.
Status: Ny produkt
Land: Japan
Produktionsregion: Honshu-øen
Betegnelse: Whisky
Årgang: 2019
Alkohol: 48°
Indhold: 70 cl...
... har subtilt udnyttet de rige smagsnuancer fra den hvide rom "ren sukkerrørsaft" fra De Franske Antiller, destilleret i Kolonne, og har kombineret den med to melasserom fra Barbados, nemlig en hvid rom destilleret i Kolonne og en rom, der er resultatet af en dobbelt destillation i Alambic og Kolonne, som er 3 år gammel og lagret på amerikanske ex-bourbon egetræsfade.
At smage på den er en eksplosion af subtile smagsnuancer!