Frankrig, Luitré-Dompierre
...Sous vide af 1 karton på 20 kg Charolais Limousin mælkerace kød ECT, Vægtområde 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg...
Frankrig, Lyon
...oprindelse VBF eller Frankrig eller EU ... Eksempler på udskæringer: - Flank - Skank - Flap - Skirt - Hale - Hængende bøf - Bryst - Lever - Flap - Entrecôte - Chuck - Spinder...
Litauen, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Holland, Enschede
...Kødnomenklatur okse (EN-NL) Navneliste for kvæg: Baby Top- Kogebøf Blade Steak (Pot Roast)- Sukadelap Brisket- Brystmuskel Chuck- Skulder/Nederste rib Chuck Roast- Gryderet (oksekød, hachekød) Chuck tender (petit tender)- Diamanthaas, jødekød Club Steak (Også kendt som NY Steak eller Strip Steak)- Entrecôte Delmonico Steak- Ribeye Eye of Round- Bagmuskel (Rosbøf) Flank Steak/kød- Bavette...
Frankrig, Rungis
... en passende ret til en middag med venner eller familie. Tre udskæringer er meget udbredte for Aberdeen Angus: entrecôte, filet og ribben. Et kød, du ikke kan gå galt i byen med: uanset hvilken udskæring du vælger, vil resultatet være i top!
Frankrig, Le Plessis Robinson
... individuelle portioner: entrecôte, T-bone, ribeye, faux-filet, ribben, tomahawk, flæskekoteletter, bavette, tende de tranche osv. Grand Caractère anvender Skin Pack-teknologi til sine bakker, som giver længere holdbarhed end klassisk emballage. Exceptionelt kød til gastronomiske fagfolk: restauratører, håndværksslagtere, store fødevareforhandlere. For at gøre de bedste kødtyper tilgængelige for flest mulige, tilbyder Grand Caractère et udvalg af sine kødtyper i LS- og traditionelle GMS-afdelinger.
Belgien, Rochefort
... (brændefyret pizzaovn), specialiteter med muslinger, vildt fra lokalområdet (i sæson). Restauranten er kendt for sit oksekød, herunder sin entrecôte til to personer. Dyrereservatet. Reservatet samler dyrelivet fra Ardennernes skove samt de vigtigste dyr, der tidligere har levet i området. Fra byens centrum tager en lille sporvogn dig til indgangen til hulerne. Derefter kan du udforske de smukke sale. Du kan også dyrke din yndlingssport.
Spanien, Móstoles (madrid)
... store udvalg af RETTER MADE IN AMERICA, såsom deres fantastiske Premium burgere (kylling, iberisk skinke, oksekød eller galicisk okse), hvor de bruger forskellige typer brød, ribs, entrecôte af okse eller galicisk kalv, sandwiches, salater... og hvorfor ikke afslutte aftenen med at tage nogle drinks i ro og mag, især deres Premium Gin-Tonic og forskellige varianter af mojitos, der laves på stedet. Restauranten "Chef & CHIC" tilbyder moderne retter af høj kvalitet, alle lavet med de bedste naturlige ingredienser og på en helt hjemmelavet måde.
Frankrig, Colombes
... restaurant i Colombes får du kød af høj kvalitet til den bedste pris. Menuerne er tilgængelige fra 9,90€ til frokost og 12,90€ om aftenen i hverdagene. Retterne varierer mellem 9,90€ og 49,90€. For at ledsage dit kød tilbyder Le Shérif side retter og hjemmelavede saucer uden begrænsning. Find de bedste stykker oksekød af fransk race og oprindelse såsom entrecôte, côte de boeuf, oksefilet, Tomahawk...
Populære lande for dette søgeord