Frankrig, Luitré-Dompierre
...Sous vide af 1 karton på 20 kg Charolais Limousin mælkerace kød ECT, Vægtområde 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg...
Frankrig, Lyon
...oprindelse VBF eller Frankrig eller EU ... Eksempler på udskæringer: - Flank - Skank - Flap - Skirt - Hale - Hængende bøf - Bryst - Lever - Flap - Entrecôte - Chuck - Spinder...
Frankrig, Rungis
... en passende ret til en middag med venner eller familie. Tre udskæringer er meget udbredte for Aberdeen Angus: entrecôte, filet og ribben. Et kød, du ikke kan gå galt i byen med: uanset hvilken udskæring du vælger, vil resultatet være i top!
Frankrig, Le Plessis Robinson
... individuelle portioner: entrecôte, T-bone, ribeye, faux-filet, ribben, tomahawk, flæskekoteletter, bavette, tende de tranche osv. Grand Caractère anvender Skin Pack-teknologi til sine bakker, som giver længere holdbarhed end klassisk emballage. Exceptionelt kød til gastronomiske fagfolk: restauratører, håndværksslagtere, store fødevareforhandlere. For at gøre de bedste kødtyper tilgængelige for flest mulige, tilbyder Grand Caractère et udvalg af sine kødtyper i LS- og traditionelle GMS-afdelinger.
Frankrig, Colombes
... restaurant i Colombes får du kød af høj kvalitet til den bedste pris. Menuerne er tilgængelige fra 9,90€ til frokost og 12,90€ om aftenen i hverdagene. Retterne varierer mellem 9,90€ og 49,90€. For at ledsage dit kød tilbyder Le Shérif side retter og hjemmelavede saucer uden begrænsning. Find de bedste stykker oksekød af fransk race og oprindelse såsom entrecôte, côte de boeuf, oksefilet, Tomahawk...
Populære lande for dette søgeord