Spanien, Guijuelo-Salamanca
...sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturligt oksetarm. 100% naturlige ingredienser. Ingen kunstige E-stoffer. Vægt: 0,280 kg Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. Den anbefalede forbrugstemperatur er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalg, hakning, æltning, fyldning og modning. Ingredienser: Kød fra iberisk bellota-svin, salt, sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein. Vægt: 0,280 kg...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...De mest ædle stykker af vores iberiske prøver, såsom det iberiske bytte, er dem, der bruges til at fremstille vores "Naturlige" Iberico Bellota Salchichón i hånden. En intens aroma, saftig tekstur og en særlig balance mellem fedt, magert kød og sort peber giver dette produkt en subtil naturlig delikatesse. Nu, skåret i blisterformat, ideelt som gave. SKU:255003 Forsendelsesvægt:0,2 kg...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er fremstillet med en omhyggelig udvælgelse af hakket kød, tilsat krydderier og urter, og resulterer i vores Velita de Salchichón Ibérico de Bellota. En sand delikatesse for smagsløgene, som uden tvivl vil imponere dem, der prøver det. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige egenskaber, der tydeligt adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Aracena
... modner vi på en håndværksmæssig måde med luft fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omhu og det engagement, vi lægger i vores Jamón de JABUGO, gør det muligt for os at tilbyde dem med den helt rigtige modningsgrad. Vi har også iberisk cebo-skinke, iberisk Bellota-skinkeskive, iberisk lomo, ekstra lomo morcón, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver af iberiske pølser. Kontakt os venligst via denne kanal, så vil vi betjene dig uden forsinkelse.
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
Populære lande for dette søgeord