Traditionel ovnforberedelse: fjern beskyttelsesfilmen og forvarm din ovn til 7/240°C. Sænk derefter ovntemperaturen til 5/150°C (5) for at bage din "c...
Skab en lækker is, granité, bavarois, mousse, smoothies, frosne desserter og meget mere...
Fra det øjeblik de høstes, bliver vores frugter straks for...
De tørrede basilikumblade har en behagelig, blød og varm aroma samt en let krydret smag. Basilikum er en urt fra myntefamilien. Nogle mennesker bruger...
Frisk skåret, vasket og frosset efter høst. Til tilberedte retter, salater, saucer, supper...
Bedst anvendt kold.
Også velegnet til varme anvendelse...
Régul’Colon er et flydende kompleks af 4 planter, der er valgt for deres mange sundhedsmæssige fordele: citronmelisse, rosmarin, artiskok og blåbær.
R...
Il PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO GRATTUGIATO FRESCO på 60g er en italiensk delikatesse, der er perfekt til at give smag til enhver ret. Fremstillet ...
Koffeinfri espressoblanding lavet af harmoniske Arabicaer kombineret med krydrede Robustas. Udtryksfuld og intens i smagen, giver en bekymringsfri kaf...
Intet repræsenterer bedre vores forestilling om en sommerlandskab end en tomat, landbrugslivet, solen og duftene fra jorden. Måske er der noget andet,...
Det er en ost lavet af fåremælk ved en temperatur på cirka 30/32°C.
Med denne type forarbejdning opnås en hvid ost med en smule smuldret konsistens o...
Iberisk ost er en presset ost lavet af en blanding af tre slags mælk (ko, får og ged). Det er den mest populære ost i Spanien, og i henhold til de pro...
Pseudostærk (også kendt som imitation ost eller ostalternativ) er et osteprodukt, hvor mælke fedt delvist eller helt er blevet erstattet med vegetabil...
Ønsket fra os alle er helt sikkert at følge en sund og nærende kost.
Faktisk er det ikke tilfældigt, at det ligger i vores natur at genopdage, finde ...
Rå mælk, mælkesyrebakterier, løbe, salt
Allergener Mælk og mælkeprodukter (inklusive laktose og mælkeprotein)
Vores produkter er ikke mærket som GMO i...
Cacioricotta er en lagret, semi-hård ost i cylindrisk form, typisk for den pugliesiske osteproduktion. I det pugliesiske køkken bruges dette produkt g...