...Bitterstoffer er en vigtig komponent i vores kost. De er nødvendige for en tilstrækkelig produktion af fordøjelsesvæsker i kroppen. Desværre er de bitterstoffer, der naturligt findes i vores mad, blevet avlet væk i stigende grad, så mange fødevarer som grapefrugter, cikorie, rosenkål, radicchio eller artiskokker ikke smager så bittert som de gjorde tidligere.
Bitterstoftabletter leverer din krop de bitterstoffer, der findes i gentianrod, benedikt, mælkebøtte og cikorie, som understøtter fordøjelsen på en naturlig måde.
Art. Nr.:1459...
...Enten bunde eller kvarte, tilbyder Frosty Foods høje kvalitetsstandarder for alle typer forarbejdede artiskokker tilpasset forbrugerpræferencer.
Opbevares fryse ved -18° C
Emballagetyper
400
gram
10
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Typer
Bunde
Kvarte...
... normalt ikke som erstatning. Inulin anvendes som gel, fortyger og stabiliserer stoffer. Inulin, der tilsættes fødevarer, reducerer kalorieindholdet, hæmmer appetitten og øger mæthedsfølelsen. Takket være dette forbedrer det kontrollen over mængden af indtaget mad. Det fungerer godt for personer på slankekure. Inulin fungerer som et præbiotikum, stimulerer udviklingen af en normal tarmbakterieflora og har dermed en positiv indvirkning på sundheden.
...Udvalgte produkter af høj kvalitet, dyrket på traditionel vis uden kemikalier, krydret med ekstra jomfruolivenolie fra Sicilien.
Vi kan tilbyde konserver i olie som: cherrytomater fra Pachino, artiskokker, auberginer, sorte oliven, artiskokpaté, sort olivenpaté, peberfrugter,...
... perfekt indhyller tætheden og spændingen fra de velmodne tanniner. Den friske og elegante finish har en bemærkelsesværdig længde.
Mad- og vinparring
grillet oksefilet, rådyrlår med kantareller, ande-foie gras i gryde, lammekølle med artiskokker, tagliatelle med svampe og foie gras, tournedos med trøffelsmør.
Vinifikation
Lagring på nye fade for 50% af volumen er opbevaret i et klimatiseret kælder...
Hos Conservas Medrano producerer vi konserveret mad af høj kulinarisk værdi. Vi bruger de bedste råvarer og ingredienser til at fremstille gourmetkonserver og færdigretter.
Lær vores mærker at kende:
-La Tudelana: det bedste fra Navarra-markerne, artiskokker, asparges og piquillo-peber, fødevarer med beskyttet oprindelsesbetegnelse og geografisk angivelse.
-Aimar: de bedste konserver fra havet...
... til at lave forretter, men det er begrænsende, fordi du kan bruge kun artiskokken uden olien og lave en hovedret, for eksempel ved brug af bimby, køkkenrobotten der hjælper med at lave mad hurtigt, og der findes opskrifter på artiskokker.