Tyskland, Bad Bentheim
... arkæologiske fund af værktøjer, der blev brugt til at skrabe knoldene, ser det ud til, at cassava blev dyrket i Brasilien og Venezuela så tidligt som 3000 f.Kr. Produktionsproces Cassava Mel Cassava mel er et fint, dehydratiseret pulver, der er rigt på fiber og stivelse, opnået ved at knuse cassava-rødder, som presses og tørres. Brug af Cassava Mel Cassava mel er meget nyttigt til at lave glutenfrie opskrifter. Derudover er cassava mel nyttigt til bagning for at opnå et brød-lignende resultat. Det kan bruges til både søde og salte retter som småkager, pizzabunde eller pandekager.
... Bælgfrugter, herunder bønner, ærter, linser og kikærter, er ikke kun velsmagende, men også rige på protein, kostfibre og forskellige næringsstoffer. Disse sunde egenskaber gør dem til en uundgåelig støtte for en afbalanceret kost. Vores bælgfrugter er yderst alsidige og kan bruges i lækre retter som supper, gryderetter og salater. Derudover er de også fremragende til bagning, som for eksempel bønne mel.
Tyskland, Halle
...Superschrot er et delvist affedtet groft (skåret) mel, der fremstilles af pressede frø eller kerner. Superschrot er vegansk og glutenfrit. Du kan bruge det til madlavning og bagning, til at forfine søde retter og dessert saucer, i smoothies og müslier eller som topping.
Tyskland, Oyten
...Vores mandelmel er lavet af udvalgte, blancherede mandler. Mandelmel er naturligt vegansk og en ideel erstatning for hvedemel. Med sin vidunderlige duft og fulde smag er mandelmel særdeles velegnet til madlavning, bagning og tilberedning af søde retter. Det giver dine retter en behagelig aroma og tilføjer en lækker-sød note til müsli, smoothies, bowls eller shakes. Takket være de indeholdte...
Tyskland, Hamburg
... bevares i din mad. Da vores guarkernmel består af næsten 80 procent kostfibre, har det en stærk opsvulmningsvirkning – det er ikke kun fantastisk for dine hjemmebagte boller, der bliver dejligt luftige, men også for din figur, da retter med guarkernmel gør dig hurtigere og længere mæt. Produktegenskaber: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Fødevaremærkning: E412 Fremstilling: Melet stammer fra guarp planten. Frugterne af planten bliver forarbejdet til mel.
Tyskland, Niederkrüchten
... indhold af proteiner og kostfibre, men også med sit lave indhold af kulhydrater og kolesterol. Det er ideelt til lav-kulhydrat køkken og anvendes ofte til bagning af kager og søde retter. Uanset om det er i müsli, yoghurt, frugtsalat eller til bagning, så giver kokosmel altid en helt særlig smagsoplevelse. Typisk næringsindhold g / 100 g: Energi 330 Protein: 20 Kulhydrater: 15 deraf sukker 15 Fedt: 13 deraf mættede fedtsyrer: 11 Kostfibre: 42...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play