...VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH er en europæisk fødevarekoncern, der producerer og sælger kvalitetsfødevarer. Med dybfrosne bagværk og margarine & fedt henvender Vandemoortele sig primært til detailhandlere og erhvervslivet (B2B). VANDEMOORTELE producerer margariner & fedt til traditionelle bagerier, foodservice, industri, dybfrosne bagværk, brød, fine bagværk, amerikanske produkter og pâtisserie.
Tyskland, Saarlouis
...Theodor Rietmann GmbH er specialist inden for premixer og koncentrater. Theodor Rietmann tilbyder: -Vormischninger: Brød & Toast, Boller & Baguetter, Fine bagværk som for eksempel: Buttermilkbrød; Græskarkernebrød; Svenskeblandingsbrød; Dinkel-yoghurtboller; Multikornboller; Biscuitroulade; Kage-doughnuts; Fyldcreme vanilje; Muffinmix chokolade; Quarkboller... -Glutenfrie vormischninger -Højprotein vormischninger: Isægsboller, Isægsbrød til aftensmad, Wraps, Panini, Crackers, Vafler, Pandekager…...
...Hiestand & Suhr Handels- og Logistik GmbH er specialisten inden for dybfrost-bageriprodukter. Til fremstillingen af Hiestand-bageriprodukter anvendes udvalgte råvarer fra miljøvenligt produceret korn og meltyper samt ren smør og æg fra dyrevelfærd. Produktoversigt fra Hiestand & Suhr: -Uden fyldte croissanter -Fyldte croissanter -Sødt bagværk -American Bakery -Snacks -Rundstykker -Baguetter -Ciabatta -Brød -Laugenbrød -Kager & tærter...
... minutter tilsættes lidt olie, rør kort igen - færdig. Hæld dejen i en form, lad den hvile kort. Bag derefter i 60-70 minutter. Et unikt gluten- og hvedefrit økologisk bage resultat med sprød skorpe og smuk krumme/poring er det konsekvent stabile bage(r) resultat. De unikt lækre brød og bagemix er "Frit for bagværk" med det bedste #BROTGEFUEHL™. Vores produkter er alle veganske, uden gluten, hvede, hvedestivelse, soja, laktose, lupin og konserveringsmidler. Leverandør til den klassiske dagligvarehandel og slutforbrugere.
Tyskland, Frankfurt
...Zeelandia GmbH & Co. KG i Frankfurt a.M. er en af de førende producenter af bageingredienser og en del af den internationale Koninklijke Zeelandia-gruppe. Vi inspirerer vores kunder med højt funktionelle bageingredienser, skræddersyede applikationsløsninger samt markedsføringsideer til brød, rundstykker og fine bagværk. Vores filosofi "fungerer - naturligvis!" står for nydelse, funktionalitet og naturlighed. Clean Tech eller Clean Label spiller en stor rolle for os, ligesom traditionel fremstilling, sikre anvendelser og fremragende smag.
Tyskland, Vaterstetten
... garanterer vi konstante bage-resultater „just in time“. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores ingredienser og den skånsomme, håndværksmæssige tilberedning. Certifikater I flere år har vi været en IFS-Food-certificeret virksomhed, altid i den nyeste version og altid på „higher level“. Som Naturland-certificeret virksomhed kan vi tilbyde alle bagværk som økologiske produkter. Naturland...
Tyskland, Hallbergmoos
... hygiejnisk. Principperne om højeste kvalitet og præcision afspejles i vidunderligt håndværksmæssigt bagværk. For i vores maskiner og anlæg ligger der mange års erfaring og tekniske innovationer. Vores produktportefølje: Vi er specialister i fremstilling af småkager som saltstænger, boller, brød, pretzels og pizza. Kundernes ønsker til dejbehandling og transportløsninger dækkes baseret på egne udviklinger eller gennem produkter fra samarbejdspartnere. Verdenskendt beliggenhed: I dag har virksomheden sin base i Goldach ved München Lufthavn, hvorfra vi leverer til kunder over hele verden.
Tyskland, Hechingen
... leverandører. Vores fagfolk fremstiller lækkert brød og vores bagværk. Udover den nyeste produktionsteknologi lægges der i vores virksomhed fortsat stor vægt på håndværket. Således arbejdes der i vores konditorafdelinger næsten udelukkende i hånden. Derudover fremstilles mange bagværk i vores bagerier håndværksmæssigt og bearbejdes manuelt.
Tyskland, Bühl
FALA GmbH er en af de førende leverandører af gær og bageingredienser til håndværksmæssige og industrielle bagerier i Tyskland. Kernekompetencerne hos FALA er udvikling, produktion samt salg af gær, bageblandinger, bageingredienser og bageblandinger til fremstilling af brød, rundstykker og fine bagværk. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af fyldninger og toppings samt masser og dej. FALA GmbH tilbyder også flydende gær-anlæg.
... bruges til forskellige produkter: -Brød: til alle kornsorter, mel- og skrotholdige brød -Baguette, Ciabatta: Optimal til hvede- og speltmeltyper, men også fuldkorn -Rundstykker: til alle kornsorter, optimal til fuldkorn, men også meltyper -Fine bagværk: til alle lette hvede- og speltbagværk -Skiverundstykker...
Den private bageri Wimmer står for traditionelt bagerhåndværk i München. Siden 1932 har Wimmer forsynet Münchens borgere med kvalitetsbagværk og mange snacks. De 40 filialer bliver dagligt forsynet med friske produkter fra egen produktion. I produktionen lægges der vægt på brugen af traditionelle opskrifter og udvalgte råvarer. Dette sikrer den oprindelige smag af brød, rundstykker, pretzels og mange andre bagværk fra den private bageri Wimmer.
...hæve- og frysesystemer • Lagringsanlæg • Specialløsninger Produkter anvendes i adskillige brancher som f.eks.: - Beholderglasproduktion - Brød og bagværk - Ost og mejeriprodukter - Føde- og nydelsesmidler - Drikkevareaffyldning...
Siden 1984 den ældste certificerede økologiske bageri i OWL. Produktion udelukkende af rene økologiske bagværk som brød, boller, snacks, kager og glutenfrie økologiske bagværk.
Tyskland, Neufahrn b. Freising
Brød og bagværk, stor bageri, frisk producent, hele og skiver brød, bondens og fuldkornsbrød, toast, små bagværk, snacks, sandwiches, færdiglavede kager, fine bagværk, kager, bagt og frosset brød og bagværk...
Tyskland, Berlin
Vores virksomhed producerer bagværk og konditorvarer af naturlige råvarer. Specialfremstillede produkter er vores speciale. Vi leverer kager, tærter, brød og rundstykker m.m.