... af almindelige hvedemel... anvendelsesmulighederne for øko-amaranthmel i fødevareindustrien er mangeartede. Den høje kvalitetaf ingredienserne i amaranthmelet giver især sportsfolk, vegetarer og allergikere en god ernæring.
Vores øko-amaranth(sam)mel har en beige-hvid farve og en kraftig aromatisk smag, der let minder om hirse.
For at kunne tilbyde dig øko-amaranthmelet, anvender vi den skånsomme koldpresning af øko-amaranthfrø.
...Kvalitet: Økologisk
Oprindelse: Sicilien, Mexico, Nordafrika, Sydeuropa
Anvendelse: Bagning, madlavning, kosttilskud
Særlige egenskaber:
Vores kaktusfigenmel anvendes inden for forskellige områder, herunder bagning, madlavning eller som et funktionelt fødevareprodukt. Det tilhører de glutenfrie meltyper, og der opstår sjældnere allergi sammenlignet med hvedemel. En anden god egenskab er det høje indhold af kostfibre, som har positive effekter på menneskets stofskifte og fordøjelse.
... den rette emballage - Ringoplast har den.
Handel / DIY: Vi ved, hvad mange forbrugere ønsker: Bare en god kasse - uden unødvendige detaljer. Det præcist det, Ringoplast tilbyder - og derfor finder du nogle af vores produkter i flere og flere byggemarkeder og forbrugermarkeder.
GaLaBau: Fra blomsterløg til stauder. Planteskoler, gartnerier: Vore rødder ligger i jorden. De har planterne, vi har den...
... produktionen af bananmel og samtidig forbedre deres livsstandard.
Produktion...
Selvom produktionsmetoderne ikke er højteknologiske, stræber vi efter at opretholde en godkvalitetaf vores produkt ved at opfylde de grundlæggende produktionsstandarder og procedurer, således...