...En forret som i Bella Italia - det bedste til tomater med mozzarella og alle andre italienske forretter.
Autentisk krydret med en fin blanding af de bedste urter fra Middelhavet, smager præcis som i Italien. Det er optimalt at kombinere krydderiet med en god olivenolie, da det fremhæver smagene endnu mere. Bellissimo!
Indhold: 40,00 g
Varenr: 201091
Energi: 306 kcal / 100 g, 1282 kJ / 100 g
Fedt: 5,8 g / 100 g
heraf mættet: 1,0 g / 100 g
Kulhydrater: 40 g / 100 g
heraf sukker: 24 g / 100 g
Protein: 13 g / 100 g
Salt: 7 g / 100 g...
...Det er en olie af høj kvalitet, koldpresset fra de bedste oliven høstet i de frugtbare bakker i Teboursouk i Tunesien. Et område med en Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse "AOC".
Denne olie er kendt for sin rige smag og sin fløjlsbløde tekstur med frugtagtige noter og et let krydret præg.
...Det æteriske dildolie er en letflydende, farveløs til gul væske. Det har en karakteristisk frisk krydret duft, der minder om anis og kommen. Det udvindes ved vanddampdestillation af hele planten af dild (Anethum graveolens).
Dildolie ligner dildfrøolie, men har en mindre intens duft på grund af det lavere indhold af ketoner, hvilket gør det til et mildere alternativ. Denne egenskab udnyttes især...
...Den aromatiske fyrretræshonning stammer fra de hjemlige skove i Baden-Württemberg og Bayern.
Fyrretræ-/Granhonning
En krydret-aromatisk honningtype med behagelige aromaer og en typisk brun til grønligt sort farve.
Opskrifter:
Rosa stegt lammekølle med fin abrikos-honning-sauce
Ingredienser:
(til 2 personer)
2 friske lammekøller á 120g
lidt olivenolie
50g tørrede abrikoser
100ml tør rødvin
1 fed hvidløg, finthakket
1/2 løg, finthakket
150g lammekraft (alternativt kødskraft)
2 spiseskefulde Wernet granhonning
lidt frisk koriander
Cayennepeber
Salt...
...Den uforglemmelige, middelhavsagtige aroma af basilikum fortryller med blomsteragtige nuancer. Søde facetter findes i den friske-krydret smag, der afrundes af en mild skarphed.
O sole mio! Klassikeren fra det italienske køkken må ikke mangle i dit krydderiskab. En fantastisk base for denne urt er tomater, men også ristet ciabatta med olivenolie, hvidløg, citronskal og selvfølgelig basilikum teleportere dig på et øjeblik til Bella Italia. Passer perfekt til salater, fisk, skaldyr og pasta. Basta!
Familien Skarvelis producerer ekstra jomfru olivenolie af første klasse fra egen avl i Mani, Grækenland. Skarvelis olivenolie har en fin og udtalt frisk aroma. Kombinationen af mandelbitterhed og en let krydret note harmonerer ideelt med den frugtagtige smag af Koroneiki-oliven.
Vi har boet i 40 år på Mani, i den sydlige del af Peloponnes. Siden da har vi professionaliseret vores produktion og distribution af olivenolie og udvidet med salg af højkvalitetsprodukter fra vores område som Kalamata-oliven, olivenpasta, Fleur de Sel, forskellige honningtyper, balsamicoeddike, syltet krydret feta, diverse økologiske krydderier inkl. økologisk safran, kapers, kapersbær samt...