Med passion for kvalitetsbagværk
Fint lagdelte croissanter, sødt fyldte wienerbrød og salte snacks er kernekompetencen hos den franske producent af dybfrosne bagværk i premium kvalitet. Som en del af Martin Braun-gruppen tilbyder virksomheden et fuldt sortiment af traditionelle og innovative dybfrosne bagværk til videreforarbejdende virksomheder.
I de højkvalitets dejprodukter fra Wolf ButterBac...
...-røreske i tidløst design må ikke mangle i noget køkkenudstyr. Den hjælper optimalt ved tilberedning af søde og salte retter og er derfor multifunktionel. Den høje fleksibilitet er meget nyttig ved påføring, udtagning og omrøring af bestemte stoffer. Silikone-røreskeen har en fordybning, der er fremragende til optagelse af dej og lignende. På grund af smagsneutraliteten er der ingen ubehagelig eftersmag til de egentlige retter.
Artikelnummer: 1495R5
Farver: hvid/sort
Længde: 26 cm
Temperaturbestandighed: 240°...
... topping flytter sig. NEM RENGØRING - Skæreren (enkeltægget) kan magisk rengøres på et øjeblik under rindende vand eller med en fugtig klud! Også ideel som gave (sjov & cool) - pizzakniv. 100% PREMIUM KVALITET - Dette køkkenudstyr er det optimale pizza-tilbehør. På ingen tid kan pizzaen nemt deles op i rene stykker. En bladbeskytter medfølger. Dette betyder, at pizzakniven kan opbevares sikkert. ALSIDIG - Bladet (rundt) er skarpt nok til nemt at skære tarte flambée, urter og dej. Ingen pizzarulle, pizzaklipper eller endda...
... afbøjningsruller og ingen lejer. En langtidsholdbar tromlemotor sikrer pålidelig fremdrift. Optimer effektiviteten i dine linjer og øg overskuddet med fyldmængde- og proceskontrol med CWPmaxx Bakery vægtkontrolsystem.
Normalt kan vægtkontrolsystemer opleve hygiejneproblemer på grund af det overordnede design. Normalt på det punkt, hvor indføringsbåndet, vægt- og udløbsbåndene er placeret. På en normal vægtkontrol kan dej falde fra transportbåndsystemerne og samle sig i maskinen. Båndene er normalt tyndere end transportbåndet, og derfor kan en ophobning...
Om os
Innovative koncepter inden for produktion, materialeflow og logistik er i dag væsentlige konkurrencefaktorer. Her spiller højtydende fladremme samt transportbånd og procesbånd ofte en central rolle.
Førende industrivirksomheder verden over stoler derfor på specialisterne fra Forbo Movement Systems som kompetente partnere i udviklingen af fremadskuende løsninger til drift, transport og produ...
...Hela brød topping tomat basilikum, frugtagtig, let syrlig i 5 kg spand.
Specielt til bagværk har vi udviklet yderligere flydende krydderier til dig. Vi skelner mellem brødmarinader og brødtoppings.
Brødmarinader: Vandbaserede krydderimarinader til belægning af brød og småkager. Også ideelle til at arbejde ind i dej, da saltet reduceres.
Brødtoppings: Oliebaserede krydderimarinader til...
... anvendelser som kogeekstrusionsprocesser, fortykningsmidler, dej- og teksturforbedrere i bagværk, stabilisatorer, bindemidler og gelémidler, belægningssystemer og konsistensgivere, paneringer og belægningssystemer til fisk og kød, puréer med passende fryse-tø stabilitet og god varmebestandighed.
Vores glutenfrie stivelseskoncentrater fås i økologisk kvalitet og i konventionel kvalitet, fra tysk eller europæisk oprindelse.
...Besærlig formgivning "Twist" til usædvanlige kager
Udmærket varmeledning for de bedste bage-resultater
Fremragende non-stick belægning "Special"
Varmebestandig op til + 230°C
Let og hurtig rengøring i hånden
Rummer 1700 ml lækker dej
Mål (Ø 22 cm, højde ca. 9 cm)
5 års kvalitetsgaranti
Gugelhupf på en ny måde? Den specielt formede Dr. Oetker Gugelhupf-form "Twist" bringer frisk luft til din...
...Bagtræningspapir / Bagpapir: dobbelt-silikoniseret papir til materialeseparation i fødevareindustrien og andre tekniske anvendelser; normalt adskilles flydende eller fedtede materialer (f.eks. dej) fra bærermaterialet (f.eks. bageplader) med papiret; papiret er varmebestandigt op til ca. 220° i mindst en time; det er vigtigt, at papiret let og uden rester kan adskilles fra materialerne efter brug...
...PIZZA-køleborde tilbyder uendelige løsninger til behovene i enhver pizzeria. Vælg mellem modeller med eller uden kølevitrine. Ingredienser og dej forbliver kolde og friske.
• Korpus højde: 710 - 760 mm
• Teknikområde: Højre eller venstre, stikklart eller central køling, uden bund
• Arbejdsplade: Uden arbejdsplade, granitplade
• Indvendig: Hygiejne H2 - H3
• Stikdåse
• Køleskuffer: 1/2...
...Til dine funktionelle produkter fremstiller vi forskellige kilde-mel, som gør det nemt for dig at opnå den ønskede viskositet af dine dej og blandinger.
...Brabender FarinoGraph bestemmer vandabsorptionen af mel og reologiske egenskaber ved dej. Den adresserer centrale nationale og internationale standarder som ICC, AACCI og ISO. Den sikrer tillid til korn-, mel- og dejkvalitet gennem hele værdikæden med et universelt anerkendt sprog: Brabender/Farinograph Enheder (BU/FU).
...Standard kasseform til f.eks. kager og panettone dej Basis for kundespecifik design
Materiale: Aluminiumbelagt stålplade, valgfrit rustfrit stål
Udgave af kasseformen: Dybttræksform med lige sider
Overfladestruktur: Glat overflade
Hulning: Valgfrit
Rammekonfiguration: Stabil, 43 mm høj profilramme med sidefremspring til stikkenvogn...
...De bagestabile chokoladechips er fremragende til at blande i og bage med dej. De smelter ikke under bagning og giver hver kage en lækker, chokoladeagtig smag. Chokoladechipsene er alsidige og kan bruges til f.eks. dekoration, pyntning af müsli og desserter eller bare til at snacke imellem.
Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, emulgator SOJALECITHIN*
*= fra kontrolleret økologisk produktion
Allergener: Soja
Vegetarisk: Ja
Vegan: Ja...
...Z-blandere eller også såkaldte "Sigma-blandere" eller æltemaskiner er ideelle til at blande, ælte og dispergere meget viskøse dej- og pastaer.
HOVEDTRÆK & MULIGHEDER
• Blandeanlæg til sandede stoffer og tyktflydende produkter
• Driftstryk -1 til 0 bar
• Driftstemperatur op til 120°C
• Opvarmet kappe og opvarmet låg – damp 3 bar
• 2 stk. Z-rørblandere, hver drevet uafhængigt af et elektrisk gear...
...>>højkvalitets, non-stick bageplader for nem rengøring
>>skjulte hængsler forhindrer dej i at løbe ud
>>drifts- og kontrollys
>>stående opbevaring muligt, takket være standflader på bagsiden
>>kabelopbevaring for en pæn opbevaring
>>sikker stand med skridsikre fødder
>>justerbar termostat for et optimalt bage resultat
>>dybe bageplader til særligt tykke vafler
>>230V~,750W...
... retter. Du kan derfor bruge det super godt, når du vil dekorere dine kager og tærter. Eller bland det i fondant for at gøre det mere elastisk og smidigt.
Anvendelse: Du kan bruge CMC i koldt eller varmt tilstand. Bare rør det ind i din dej, fondantmasse eller isbase.
Produktegenskaber: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk
Fødevaremærkning: E466
Fremstilling: Carboxymethylcellulose stammer fra nåle- og løvtræ.
...Tørgær GLORIPAN til lav-sukker dej. 20 x 500g i en kasse, i alt 10 kg. Minimumsbestilling er én palle. Gratis levering i hele Europa. Vi sender gerne et prøve.
...Husdyrslagtet økologisk pølse og
husdyrslagtet økologisk kød
fra svin og okse fra egen
gård. Vi slagter på faste tidspunkter.
Økologiske kødvarer
- Oksefilet
- Roastbeef
- Oksebryst
- Svinebryst
- Goulash
- Sauerbraten
Kogekød
- Benstykker
- Kam
- Lænd
- Kotelet
- Skærekød
- Svineskank
- Bacon
- Ribben
- Kødben
- Wellkød
Frisk, røget og på glas økologisk pølse
- Leverpostej
- Blodpølse
- Stegepølse
- Jagdpølse
- Mettwurst
- Peberpølse
- Stegepølse dej
For økologiske markeder og slagterier
arbejder vi også på
helt særlige ønsker
og din bestilling.
Spørg os,
vi rådgiver dig gerne.
... Rhein-Main-området blev Righetti Teigwaren i 1972 etableret i Mühlheim am Main.
Kvalitet begynder allerede i vores hus ved udvælgelsen af råprodukter. Derfor lægges der altid vægt på naturlige og friske ingredienser til dej og fyld, og ved farvningen satses der helt på egenskaberne af naturlige råstoffer. Vores produktionsproces er underlagt en permanent og uafbrudt kontrol gennem vores...
... dejfremstilling, kan også trygt undvære de såkaldte fremskridt fra den kemiske industri. Så du vil ikke finde spor af kemiske tilsætningsstoffer eller bageingredienser i vores dej.
Selvfølgelig forbliver vi tro mod vores kvalitetsfilosofi, når det kommer til ingredienserne til fyldet. Det er en æressag, at kun de bedste tomater finder vej til vores sauce, og vores kød- og fiskeprodukter lever op til kvalitetskravene fra stjernekøkkener... og dåsechampignon vil du forgæves lede efter i vores produkt.
FALA GmbH er en af de førende leverandører af gær og bageingredienser til håndværksmæssige og industrielle bagerier i Tyskland.
Kernekompetencerne hos FALA er udvikling, produktion samt salg af gær, bageblandinger, bageingredienser og bageblandinger til fremstilling af brød, rundstykker og fine bagværk. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af fyldninger og toppings samt masser og dej.
FALA GmbH tilbyder også flydende gær-anlæg.