...MIXCREMA-Cremekocher er fuldautomatiske maskiner til fremstilling af konditorcreme, chokoladefyld, isbase, fyldninger af alle slags, nougat og marmelader. Nem rengøring takket være det nedsænkbare bruseslange. Bredde: 650 mm Dybde: 850 mm Højde: 1330 mm Tilslutning V/HZ/W: 400V/3/50Hz/6,7kW Vægt: 250 mm Køling: Vandkøling...
...Fortynding og forædling af chokoladefyld og crememasser, gennemstrømningskapacitet: ca. 2-4 timer pr. batch, kapacitet: 500 - 10.000 kg.
...Fint fyldte bolsjer – en fornøjelse at sutte på – med chokoladefyld eller sort te Den fremragende kvalitet af mælkebolsjerne opnås gennem høje mælke- og smørindhold. Schwarzwälder Kirsch - V006 Guldnødder - V060 Knasetalere - V153 Myntehjørner - V061 Æggelikør Knas hjørner - V482 Sanddorn Guldnødder - V573 Choko Mynte (rød/hvid) - V575 Bedstemors Mælkebolsje uden fyld - V149 Fløde Te-bolsje (Sort Te) - V622 Vanilje Te-bolsje (Sort Te) - V358...
Tyskland, Lüneburg
...Eisstabile minilinsen med chokoladefyld og lakridsbelægning eller sorte lakrids-sukkerperler, med alsidige anvendelsesmuligheder i og på is eller desserter. Klassikeren kender alle – nu findes der som en særlig variant de populære mini-chokoladeovertræk med lækker lakridsbelægning! Meget dekorativ til f.eks. lyse desserter eller is. Den specielle belægning forhindrer udblødning i isen. Det...
Populære lande for dette søgeord