• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Iso 9001 -2015

TysklandBonn, Düsseldorf og Nordrhein-Westfalen
  1. FERGO ARMATUREN GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Med FERGO Armaturen GmbH har du en kompetent og pålidelig partner inden for reguleringsteknikken. Vi giver med glæde gode råd om alle typer skyde-, spærre- og returventiler, samt pneumatiske og elektriske drev. Vi tilbyder selvfølgelig også omfattende løsninger til perifere enheder - for eksempel til magnetventiler, positioneringsanlæg, endestopbokse og meget mere; uanset betingelserne, og den industrielle brug af vores produkter. Vi tager os af det - det er vores virksomhedsfilosofi! Absolut kundetilfredshed er den højeste prioritet hos FERGO Armaturen GmbH. Førsteklasses komponenter og materialer, gunstige forhold, samt minimale forarbejdnings- og leveringstider hjælper os med at overgå de høje krav fra vores kunder. Bed os om det umulige! Vi vil udarbejde fleksible løsninger efter dine behov, på kortest mulig tid.

  2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

  3. KARL-AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Vi er en innovativt, opadstræbende virksomhed, som har specialiseret sig i planlægning, dimensionering og udvikling af industrielle styringsanlæg inden for procesautomatisering. Vi er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015. Selvom vi stadig er en ung virksomhed, kan vi alligevel se tilbage på en lang, erhvervsmæssig erfaring med flerårige ophold i udlandet. Vi har således arbejdet for forskellige markedsførende virksomheder i hele verden. Vi har desuden et stort netværk af højspecialiserede virksomheder, som vi samarbejder med, hvis din opgave kræver det. Netop fordi vi stadig er en ung virksomhed, er vores arbejdsmåde en anden end hos etablerede virksomheder. Hos os gør vi ikke 'som vi plejer'. Vores måde at angribe problemstillinger på resulterer derfor i kreative og fremtidsrettede løsninger af dine automatiseringsopgaver. Vi ser frem til, at du kontakter os helt uforpligtende.

  4. CORONEX ELECTRONIC GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Coronex Electronic GmbH har været en af de førende EMS-tjenesteudbydere i Rhinen-Ruhr-regionen inden for de seneste 45 år. Vi tilbyder en komplet tjeneste som går fra ide til testet og kontrollerede produkter, med den størst mulige fleksibilitet, hurtighed og kvalitet. På ethvert tidspunkt i produktcyklussen, lige fra det første mønster, til serieproduktion, til logistik og reparationstjenester, er vi med i implementeringen som din partner. Foruden fremstilling udfører vi også omfattende test og kontroller (bl.a. AOI, røntgen, in-circuit, funktions- og klimakontroller, flying-probe, boundary-scan osv.). Med vores fuldautomatiske lager med 2.600 europaller, tilbyder vi alle logistikløsninger. Vores virksomhed er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015 og har derudover en ATEX godkendelse i henhold til DIN EN 80079-34, for eksplosionsfarlige områder. Pga. den høje grad af automatisering, tilbyder vi "Made in Germany" til meget konkurrencedygtige priser.

  5. LEAX DETMOLD GMBH

    Tyskland

    LEAX Detmold - din kompetente og erfarne partner inden for tandhjuls- og gearproduktion siden 1945, startede oprindeligt under firmanavnet Gebr. Brinkmann, og har siden 2013 fremvist yderligere kreativitet og innovationsstyrke, takket være fusionen med den svenske LEAX Group. På lokationen i Detmold har LEAX Detmold ca. 125 medarbejdere, som opfylder alle dine ønsker og krav. Vi støtter dig i implementeringen af ​​dine tandhjuls- og transmissionsprojekter, lige fra design til serieproduktion. Endvidere er vi certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015, ISO 14001 og IATF 16949: 2016.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. WEVO GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Firma WEVO Drahtbiegeteile, grundlagt i 1980 som enkeltmandsvirksomhed, har specialiseret sig i omformning af trådbukkedele til bilindustrien og filterindustrien. Vi fremstiller i førsteklasses kvalitet, prisstabilt og også med kort varsel ilægningstråde til bilsæder, aktiveringsstænger til lukkesystemer, trådringe og diverse trådbukkedele. Som kvalitetscertifikat kan vi fremvise: DIN EN ISO 9001: 2015 | DIN EN ISO 14001: 2015 | Sikker med system, arbejdsmiljøstyringssystem iht. NLF / ILO-OSH 2001. Værktøjskonstruktion: Grundlaget for produktionen er vores egen værktøjskonstruktion. Vi konstruerer og producerer samtlige kontrolværktøjer, anordninger og værktøjer samt produktionsmaskinerne til prøvefremstilling, forserie- og serieproduktion.

  2. FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK

    Tyskland

    Firmaet Friedrich Gerke har specialiseret sig i tekniske løsninger til slidbeskyttelse, transport, hytter og fluidisering. Vi tilbyder optimale skræddersyede slidbeskyttelsesløsninger i keramik og stål til alle anvendelsesområder. Vores egne transportanlæg, transportsystemer og materiale-fluidiseringer kompletterer vores økonomisk rentable og omfattende materiale- og produktpalette. Vi er repræsenterer inden for alle industriområder. Med brugen af slidbeskyttelsesdele garanterer vi brugeren høj effektivitet: Forøgelse af standtider, energibesparelse, reduktion af reparations- og stilstandstider. Kvalitet er ikke kun et slagord for vores virksomhed, men en fuldstændig uundgåelig del af vores virksomhedsmål. Vi er certificeret iht. DIN EN ISO 9001: 2015, hvilket er en konsekvent del af vores videreudvikling.

  3. THEODOR CORDES GMBH & CO.KG

    Tyskland

    I mange årtier har Cordes Group været en af ​​de vigtigste producenter af elastomerpakningssystemer inden for kloakkonstruktion, tunnelkonstruktion, industri, håndværk, byggeri, maskinteknik mv., og de er kendt for deres produkter af høj kvalitet og hurtig service. Hvad enten der er tale om serieproducerede standardpakninger eller kundespecifikke profiler, rammer og tætningssystemer, så ligger Cordes 'udtalt fokus på kundernes behov, hvilket er velkendt på tværs af grænserne. Tre produktionsfaciliteter med omfattende produktions- og opbevaringskapacitet gør os i stand til at være hurtigere end andre, og dermed garantere levering til tiden. Vores kvalitetsstyring i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015, den eksterne overvågning af vores produkter samt nøje overholdelse og overvågning af de gældende standarder, dokumenterer vores høje kvalitetsniveau. Hos Cordes definerer vi kvalitet gennem vores førsteklasses produkter, samt gennem vores daglige arbejde og vores service.

  4. BARTHEL HF-TECHNIK GMBH

    Tyskland

    Vores produkter anvendes inden for plasmateknologi, spektroskopi, partikelacceleratoranlæg og RF-svejsning. Vores virksomhedshistorie er forbundet med mange mennesker. Det hele begyndte med vores kunder, der - allerede inden virksomheden blev grundlagt den 17. juni 2005 - fortalte os om deres fascinerende applikationer, og efterfølgende stolede på, at vi udviklede en løsning til dem. Det gjorde vi så. Det har vi så gjort lige siden. Det hele begyndte i den legendariske garage. I dag er vi et hold af 20 personer. Der hovedsageligt har en teknisk uddannelse. Alle kommer med hver deres erfaring og viden. Sammen arbejder vi på at give vores kunder et værdifuldt bidrag, der er relevant for deres ønsker. Hertil holder vi tingene enkle, og beslutningstagningen kort. Vi har et godt forhold med hinanden, samt vores kunder, partnere og leverandører. Siden august 2018 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001: 2015.

  5. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Selskabet Shenzhen PromoStar Hardware Co., Ltd. er specialiseret i CNC-bearbejdning af metal, drejning, fræsning, stansning, svejsning af produkter til alle former for industri. Vi bearbejder rustfrit stål, aluminium, titanium, kobber, kulstål mv. Vi kan levere til alle industrikrav, såsom: Elektriske apparater, elektronik, automobildele, LED-belysning, møbler, maskiner og udstyr, rengørings- eller medicinsk udstyr, plast- og formforbindelser osv. Promostar har en omfattende viden når det kommer til eksport til USA, Europa samt de Sydasiatiske lande. Vi kan nå en tolerance inden for +/-0, 002 mm. Vi arbejder efter standardcertificeringer fra ROHS, REACH. Materialet kan være godkendt i henhold til ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 og ISO TS16949. Vores egenskab er: Mellemstor virksomhed med et godt produktionsanlæg. Vi investerer en del i maskiner og arbejdsteknologier, og vi har en god HR-afdeling. Vores team har arbejdet sammen i mere end 8 år. Vi arbejder som et team. PromoStar har opnået god anerkendelse over hele verden. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  1. HAMMELMANN GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Hammelmann er internationalt en af de førende producenter af højtryksteknologi. Grundlagt i Oelde i 1949 besidder vi en årelang erfaring indenfor udvikling og fremstilling af højtrykspumper og rengøringsenheder. Som en mellemstor virksomhed har vi den nødvendige fleksibilitet til at fremstille "højtrykssystemer på anmodning". Et partnersamarbejde, kvalitet og pålidelighed er en del af Hammelmann traditionen. Vores medarbejder ser dette som en daglig forpligtelse.

  2. GORDOPACK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Siden 1972 har Gordopack GmbH været en mellemstor virksomhed inden for fremstilling, forarbejdning og salg af PE-film med base i Lindlar i Oberberg-distriktet. Vi bruger de seneste teknologier til vores produkter, produktion og organisation. Som en BRC-certificeret virksomhed fremstiller vi folie til fødevarer og lægemidler efter GMP-standarden, foruden andre produkter og varer. Emnet "bæredygtighed" er vigtigt for os. Vi har derfor sat os som mål, at producere minimum 30 % af vores produktionsvolumen ud af ​​genbrugsplast i 2025. Alle vores produkter kan genbruges 100 %. Vores GP-Sustain produktsortiment tilbyder hygiejnisk beskyttelse til brug i landbrugs-, fødevare-, farmaceutiske og servicesektoren, som f.eks. selvbetjeningsskranker. Afhængigt af kundens krav, består vores GP-Loop produktsortiment af 30 %, 50 % eller 70 % genbrugsplast, og bruges til produktemballage, transport, industri og detailhandel samt til beskyttelse af enhver form for varer. Vi vil beskytte vores miljø med vores emballageløsninger og vise, at folieemballage med det rigtige råmateriale og design kan yde et bidrag. Vi konstruerer: Fladfolie, coex-folie, rørformet folie, sideformet folie, krympefolie, semi-rørfolie, maskinfolie, genbrugsfolie, afdækningsfolie, udskæringer, pallehætter, poser, flade poser, poser med bundsøm, foldeposer, afdækningshætter, krympehætter.

  1. LWZ GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    LWZ er en moderne serviceudbyder inden for loddeteknik og varmebehandling. Vi realiserer kundernes idéer baseret på godt 40 års erfaring. Virksomheden arbejder med loddeteknik og varmebehandling af metaller. Hårdlodning, blødlodning, lodning med beskyttelsesgas, lodning af aluminium, lodning af specialstål, stål. Messing, kobber og aluminium, loddemoduler til varme og sanitet, induktionslodning, flammelodning. I samarbejde med os får du bistand fra den første produktidé. Gør brug af vores viden ved materialevalg, valg af lodning og konstruktion.

  2. AGROMATIC REGELUNGSTECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Elektriske servodrev fra Agromatic er perfekt egnede inden for alle industriområder, hvor armaturer skal bevæges, reguleres og styres. Siden 1972 har vi været specialister og en af de førende udbydere af elektromekaniske drev. Vores kunder er internationale maskin- og anlægsproducenter fra forskellige brancher. Agromatic tilbyder et stort spektrum af elektriske servodrev, som vi selv har udviklet, og som udelukkende produceres på vores fabrik i Oerlinghausen i Ostwestphalen, individuelt udviklet og tilpasset vores kunders specielle ønsker. Vores salgsteam rådgiver dig gerne i den forbindelse. Agromatic servodrev er holdbare og pålidelige ved ringe vedligeholdelsesbehov. Overalt, hvor tilstrømning af gas, væsker eller faste stoffer skal reguleres og styres, sørger vores drev for sikkerhed, selv under vanskelige klimatiske forhold med ekstreme temperaturer.

  3. HAAKE TECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden Haake Technik GmbH har i mere end 25 år arbejdet med at udvikle og fremstille sikkerhedstekniske løsninger. Vi udvikler og fremstiller kontaktrækker, safety bumper, kontaktmåtter, afbrydere, dørlåse og ventillåse. Vi er en familieejet virksomhed, der lægger stor vægt på et tæt samarbejde med kunden. Gennem dialog opstår der helt nye ideer, som udmønter sig i endnu bedre løsninger til f.eks. dørlåse, sikkerhedsafbrydere og kontaktrækker. Med afdelinger og salgssteder i hele verden kan vi også levere vores kvalitetsprodukter til det internationale marked for sikkerhedsteknik, f.eks. kontaktrækker, bumpere, afbrydere hhv. sikkerhedsafbrydere eller låsesystemer. Kontaktrækker, safety bumper eller sikkerhedsafbrydere såsom dørlåse, koblingsbuffere eller sikkerhedslåse til ventiler – vi og vores produkter sørger for sikker tilrettelæggelse af dine arbejdsprocesser.

  4. TIPP OIL MANUFACTURER LTD. CO. KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    SPECIALIST I SMØREMIDLER – kvalitet made in Germany. Smøremidler, der mindsker friktion og sørger for, at kraft omsættes til mest mulig bevægelse. De bidrager til en lang levetid af køretøjsmotorer, udstyr og maskiner. Med en bred vifte af produkter kan vi tilbyde dig omfattende løsninger til smøremiddeltekniske krav og betingelsesløs pålidelighed. Vores mission er at bidrage til en bæredygtig fremtid med innovative løsninger inden for smøremidler og at holde verden i gang. Også efter brugen af smøremidler lægger vi stor vægt på service: Brug vores pantsystem "Rebottle" til tomme Tipp Oil-beholdere plastflasker 1 liter-20 liter. Vi tænker økologisk, vi rengør økologisk, … med effektive mikroorganismer – think Green! Vores nye og bæredygtige sortiment af økologiske rengøringsprodukter helt baseret på effektive mikroorganismer til professionelt brug. Vores mål er et holistisk rengøringskoncept og en bæredygtig omgang med miljøet. Gennem brugen af vores løsninger reduceres forbruget af gængse rengøringsmidler til et absolut minimum, således ydes der et aktivt bidrag til beskyttelse af vand og miljø! Brugen af effektive mikroorganismer uden nogen form for tilsætning af kunstige eller kemiske stoffer. Filosofien bag de økologiske Tipp Oil-præparater er udelukkende baseret på brugen af rengøringsprocesser, som de forekommer i naturen.

  5. ORBIS EUROPE

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden ORBIS EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for transportemballage, plastikpaller, pallekasser, Transportbeholdere i plast, Fragtskibe, ORBIS, og BulkPak brancherne. Den er baseret i Hürth, Tyskland.

  6. PIX GERMANY GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden PIX GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummiprodukter branchen. Den opererer også inden for kileremme, Tandremme, Bredkilerem, blokke, transmissionsremme, skæremaskine, mejetærskere og tærskemaskiner, tandremme i gummi, og kileremme i gummi brancherne. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

  7. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Rundjern, gevindskårne, Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, møtrikker, Rundjern, gevindskårne, CNC-drejedele, og Drejedele med flere spindler brancherne. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

  8. EFEREST GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden EFEREST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for tank under tryk, og beholdere til trykluft brancherne. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

  1. STRIKO VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden STRIKO VERFAHRENSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for Brudskiver, dråbeudskillere, alarmsystem, og Brudskiver brancherne. Den er baseret i Reichshof, Tyskland.

  2. FST GMBH FILTRATIONS-SEPARATIONS-TECHNIK

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden FST GMBH FILTRATIONS-SEPARATIONS-TECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for nitrogengeneratorer brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

  3. SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, skruer og bolte, Rundjern, gevindskårne, Skrueartikler, specialskruer, elastiske skiver, møtrikker, gevindskårne trækstænger, og Stud Bolts brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

  4. RISSE + WILKE KALTBAND GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden RISSE + WILKE KALTBAND GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldtrukne stålbånd branchen. Den opererer også inden for Båndstål, og Stål til bratkøling og anløbning brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

  5. WALTHER WINKEMANN METALLWARENFABRIK GMBH & CO KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden WALTHER WINKEMANN METALLWARENFABRIK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Drejedele til armaturindustrien, Automatdrejedele, Gevindmøtrikker, CNC-drejedele, Specialværktøj, sæbedispensere, Specialdrejedele, Gevindstænger, og Gevindskårne emner brancherne. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

  6. VOM HOFE KALTSTAUCHDRAHT GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden VOM HOFE KALTSTAUCHDRAHT GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for automatisk stål, ståltråd, stålledninger, emballeret tråd i ruller, tråd til fjedre, Koldflydepresning af stål og metal, Automatstål, jerntråd udglødet og plastificeret, og strimler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Altena, Tyskland.

  7. BISMONT D.O.O.

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden BISMONT D.O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Præfabrikerede huse branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, TIG-svejsning, og Vvs-installationer brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

  8. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

    Tyskland

    Vort firma er en af de vigtigste uafhængige grossister for præcisionsfladstål og stål til værktøj i Europa. Siden år 2000 har disse produkter kendt en kommerciel succes. Siden 2015 har Steel Service Krefeld GmbH været certifideret med ISO 9001: 2008. Flere informationer kan ses på vore hjemmeside. Dels i Krefeld (Tyskland) og i Sheffield (Storbritannien) råder SSK over store lagre af af præcisionsfladstål og stål til værktøj på over 1 500 tons. Desuden tillader vi P plader i standardkvaliteterne 1.1730 og 1.2312. Produkterne kan bestilles online til omgående brug eller til videresalg efter at have registreret sig på vor hjemmeside www.stahl-shop.com. Samtidig har vi et stort lager af værktøjsstål i kvaliteterne 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men også plader i 1.2312 og blokke i rustfrit stål i materialerne 1.4112.