... sig sammen med trækul i en tætsluttende keramikbeholder. I løbet af disse 24 timer omdannes natriumsulfat til svovlbrinte og natriumsulfid, hvilket giver Kala Namak sin mørke farve. Efter opvarmningen blev det afkølet, opbevaret og ældet. Smag og anvendelse: Kala Namak giver retter en svovlsmag, der ligner smagen af kogte æg.
...Præcisionsvaterpas med følsomheder op til 0,01 mm/m til brug i maskinbygning & industri - f.eks. ramme-vaterpas, aksel-vaterpas, maskine-vaterpas, vinkel-vaterpas;
Præcisionsvaterpas som f.eks. ramme-vaterpas, aksel-vaterpas, maskine-vaterpas, krumtap-vaterpas, vinkel-vaterpas og retningsvaterpas;
med følsomheder op til 0,01 mm/m til brug i maskinbygning & industri;
Eksempel: Ramme-vaterpas efter DIN 877, hus i ældet støbejern, bobler i silikatglas, væske: æther eller heptan, 3 sider prismatiske, med 8 magneter, inkl. trækasse;
tilgængelig i forskellige længder, følsomheder og farver;...
...Specialist i knödelbrødtern: KBW knödelbrødternmaskine.
- Ideel til ældet hvidt brød
- Terningestørrelse: 10 x 10 mm
- Behandler op til 1.500 rundstykker i timen
Sådan er det sjovt at terning!
KBW knödelbrødternmaskine er helt fremstillet af rustfrit stål og leveres som standard med en opsamlingsbakke.
Den rummelige fyldetragt og den automatiske skærefremføring gør det legende let at terning. Betjeningen foregår komfortabelt via to knapper på enhedens front.
Drage fordel af vores knowhow:
Nem betjening
Høj skæreevne
Lang knivlevetid
Nem rengøring...