• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Iso 9001 -2015

TyrkietAnkara og Centralanatolien
  1. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Velkommen til Worldwide Machining som er stedet for de bedste produktionsløsninger. Vi har forpligtet os selv til at levere et udvalg af skræddersyede produktionstjenester, som du ikke kan finde andre steder. Beliggende midt i Ankara i Tyrkiet, specialiserer vi os i maskinbearbejdning og tilbyder et dynamisk udvalg af tjenester som er designet til at overgå dine forventninger. Vores samarbejdende fokus omhandler projektbaseret samarbejde, som dækker et omfattende udvalg af produktionsprocesser. Fra støbning, svejsningskonstruktion, smedning og gearkasser til investering i støbning, varmebehandling, laserskæring, maskinbearbejdning, plastindsprøjtning og overfladebehandling, kan vi dække alle dine behov. Vores ekspertise omfatter forskellige materialer såsom aluminium, bronze og rustfrit stål. Med fokus på indkøb og behandling af de bedste råmaterialer, sikrer vi, at dine produkter overholder de højeste standarder. Vores rejse begynder ved at dele prøver, for at tilpasse vores tilbud med din vision. Denne personaliserede tilgang garanterer, at vores slutprodukter passer perfekt med dine ideer. Vores mission: Ved at anvende vores interne produktionsprocesser og strømlinede anvendelse af råmaterialer, kan vi levere en enestående kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores tjenester: •Støbning •Svejsekonstruktion •Smedning •Gearkasser •Investering i støbning •Varmebehandling •Laserskæring •Maskinbearbejdning •Plastindsprøjtning •Overfladebehandling Din produktionssejr er kun en samtale væk. Spørg os !

  2. GENPOWER GENERATOR

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Genpower er en førende producent og distributør af strømgeneratorudstyr. Vi er beliggende i Tyrkiet og har mere end 20 års erfaring. Vi specialiserer os i fremstilling af et stort udvalg af strømgeneratorudstyr, hvilket omfatter bærbare generatorer, svejsegeneratorer, diesel- og benzingeneratorer og industrielle generatorer. Vores produkter er designet til at imødese behovene fra forskellige industrier, såsom konstruktion, landbrug, minearbejde, olie og gas og nødstrømsforsyning. Vi bruger den seneste teknologi og materialer til at garantere kvaliteten og pålideligheden af vores produkter, og er stolte over at levere en fremragende kundeservice og support. Vores teknologiske facilitet har en årlig produktionskapacitet på 60.000 enheder, som kombinerer de seneste produktionsmaskiner med verdensklasses teknologi, for at levere førsteklasses og pålidelige produkter til vores kunder. Vores eksport til 121 forskellige lande har gjort vores navn velkendt verden over. Hos Genpower arbejder vi tæt sammen med vores klienter for at forstå deres særlige krav, og levere skræddersyede løsninger der imødeser deres behov. Hvad enten du har brug for en kraftfuld generator til industrielt brug, eller en pålidelig svejsegenerator til dine svejseanvendelser, har vi ekspertisen og erfaringen til at levere den bedste løsning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

  3. MIKROPOR

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Grundlagt i 1987 og med deres hovedkvarter beliggende i Tyrkiet, er Mikropor en førende producent af atmosfæriske luftfiltreringsløsninger og trykluftsystemer. Med aktiv handel med mere end 100 lande, har Mikropor kontorer og lagerhuse i USA (Houston, Michigan og New Jersey), England (Burnley), Belgien (Liege) og Tyskland (Aachen). De har et indendørs produktionsområde på 300.000 kvadratmeter, og professionelle hold over hele verden. Mikropor's omfattende produktudvalg: •Atmosfærisk luftfiltrering: Ventilationsfiltre, højtemperaturfiltre, EPA-, HEPA- og ULPA-filtre, LAF-systemer, luftindsugningsfiltre til gasturbiner, ATEX-filtre og oliedampopsamlere. •Trykluftsystemer: Komprimeret luftfiltre samt filtrerings- og separationsløsninger. •Gasgenereringssystemer: Nitrogen genereringssystemer, luftudsugningssystemer og ilt-generatorer. •Vandbehandlingskølere •WEDM-filtre: Specifikt designet til et udvalg af metaller inklusive stål, aluminium, rustfrit stål, kobber og mere. Mikropor's verdensklasses produkter som bruges af kunder i mere end 100 lande, afspejler deres forpligtelse til innovation og kvalitet. Med deres globale rækkevidde og 85 % af deres produkter som eksporteres til mange dele af verdenen, har virksomheden opnået deres plads blandt de førende i branchen. Med højteknologiske faciliteter og mere end tusind kvalificerede medarbejdere, sikrer det den højeste kvalitetsproduktion. Kontakt os for yderligere information.

  4. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    YALÇIN BORU GEOTHERMAL blev etableret i den Polatlı Organised industrielle zone i Tyrkiet på et område på 23.000 m² i 1997. Vi er den førende virksomhed inden for forisolerede forseglede rør, som er fremstillet og designet fra -200 C til +315 C. Vi servicerer hovedsageligt inden for geotermisk energi samt mange andre sektorer, såsom distriktvarmning og køling, energigenerering, drivhuskultivering, turisme og maritim, takket være vores prioritet på kvalitet og kundetilfredshed. Vi anvender den teknologi der er påkrævet for vores område, og vores ekspertpersonale følger de følgende produktionsstandarder EN 253, EN 448, EN 15632 og EN 12201-2. Vi har et omfattende produktsortiment som inkluderer: •Standardtype forisolerede rør og forskruninger af industrielle typer (forstærket med stenuld), forisolerede rør og forskruninger, •Forisolerede fleksible plastrør (PP-R, HDPE, PE-X) og forskruninger, •Stålrør, rør og forskruninger i polyætylen ... Kontakt os for yderligere information

  5. BESCO AUTOMOTIVE

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Grundlagt i 2008 er BESCO kendt som en førende producent der specialiserer sig i reparationssæt til pneumatiske bremsekalibre for tunge køretøjet. Velkendte for vores handelsmærke CHEEFT, overholder vi strenge standarder, opmuntrer til innovation og prioriterer kundetilfredshed. Med en omrækkende global tilstedeværelse, understøtter vi kunder verden over, og tilbyder kompatible sæt til mærker som Knorr, Meritor, samt anerkendte automobilproducenter som MAN og Volvo. Kontakt for skræddersyede højkvalitetsløsninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Virksomheden AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., er en Distributør, der opererer inden for Støbning af specialstål og ædelstål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Gear, mikrofusion med voksudsmeltning, aluminiumsstøbning, varmebehandling, Sandformning, Laserskæring, og stål til smedning på matricer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

  2. BACA MAKINE LTD.

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Virksomheden BACA MAKINE LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Robotik branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Civilingeniører - entreprenører, fabrikation i underentreprise, CNC-fræsearbejde, Programmering af digitalt styrede maskiner med 3 og 5 aksler, CNC 4-akset fræsearbejde, hvælving cnc, og CNC Drejning brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

  3. CTR INTERNATIONAL CERTIFICATION & AUDITING CO. LTD.

    Tyrkiet

    Virksomheden CTR INTERNATIONAL CERTIFICATION & AUDITING CO. LTD., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for iso attester, og iso 9001 brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.