...Nyd denne lækre Filet mignon af svinekød med marokkansk timian og to slags sennep for to, inspireret af de bedste brasserier. Omhyggeligt fremstillet med svinekød fra Frankrig, er denne opskrift uden farvestoffer, uden kunstige aromaer og uden konserveringsmidler.
...Bønneskud minder lidt om timian. En let bitter og peberagtig note kendetegner dette krydderi. Takket være sine aromaer er det ideelt til bønneretter samt retter med andre bælgfrugter som linser og kikærter. Passer til både supper og salater eller dips.
Kraftige lam- eller vildtretter får en intens og lækker smag med bønneskud, for eksempel ved at brune eller smage passende saucer til. Eller du...
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
...En original sauce til at ledsage din pasta eller forbedre dine pizzaer
Ingredienser: Tomater - Peberfrugter - Røde løg - Hvidløg - Timian - Basilikum - Laurbærblad - Olivenolie - Karry - Salt - Peber...
...En gourmet- og kokkestil sauce lavet med ristede tomater, ristede capia-peberfrugter, ristede hvidløg, daddelsirup, timian, tomatpuré, solsikkeolie, balsamicoeddike og salt, som er et lækkert og unikt alternativ til alle tomatsaucer og ketchup. Den kan nydes både varm og kold, serveret med burgere, pomfritter, hotdogs, sandwiches, charcuterie-brætter, osteanretninger, som bruschetta-topning, dip-sauce eller som pastasauce. Dette produkt er 100% vegansk, glutenfrit og uden tilsætningsstoffer.
...Oregano, der stammer fra Middelhavsområdet, er Tyrkiets specialitet. Denne vildtvoksende urt med mange arter blandes sammen for at lave en sofistikeret kvalitet oregano.
Oregano har sit navn fra det græske, som betyder "Bjergets glæde". Det er den mest populære af de aromatiske urter, da den kan bruges til at krydre saucer til pasta, fjerkræ, kød og fisk samt pizzaer, salater, æg- og oste-retter...
...Timian er en af de ældste medicinske planter. Romerne smagte deres ost og alkoholiske drikke til med den, og som medicin blev den brugt mod depression og til meget generte mennesker. Soldaterne tog et bad med den for at være modige i kamp.
Brug til
Salater, saucer, supper, syltede grøntsager, grillet kød, fjerkræretter.
Smag
savory
Næringsværdi pr. 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 9
Fedt (g / 100g)… 7,5
Kulhydrater (g / 100g)… 45
Energiværdi (kcal / 100g)… 280...
...SARRIETTE - Satureja
Smag, der er let peberet, og som minder om både mynte og timian. Også kaldet æselpeber.
Plante
Sarriette - Satureja.
Køkken
Saucer, vildt, frisk gede- og fåreost, bælgfrugter, bønner, græskar og squash, ærter.
Form / Mængde
FINE KRYDDERURTER ØKOLOGISK TØRRET / 40g - 220g.
Oprindelse
Frankrig - 100% økologisk plante.
Egenskaber
Fordøjelsesfremmende, anti-diarré, tonisk, afrodisiakum, antibakteriel.
Sarriette indgår i de økologiske provencalske urter fra Cabri d'Or sammen med timian, rosmarin og oregano. Besøg vores hjemmeside for at opdage vores provencalske urter!
...Kumin er et krydderi, der bruges i forskellige opskrifter, især i saucer eller med kokosmælk. Dens lette smag af timian letter smagen af cremede retter.
...Krydderi tilberedt med havsalt og krydderiblanding
Ingredienser: Havsalt (90%), krydderiblanding (10%): (merian, oregano, rosmarin og timian).
Anbefalinger: Perfekt til at krydre salater, pasta, saucer, blød ost og enhver kød- eller fiskerett tilberedt på grill eller pande.
Næringsinformation pr. 100 g: Energi værdi: 119 Kj/29 Kcal. Fedt: 0,9 g, hvoraf mættet: 0,3 g. Kulhydrater: 2,4 g, hvoraf sukker: 0 g. Proteiner: 0,9 g. Salt: 84,9 g.
Cylindrisk saltkar af 100% genanvendeligt karton på 100 g.
...Symfoni af tomat, hvidløg, persille og timian. En "Natur" duft, der vil berige dine grøntsager, hvide kød, fisk, kammuslinger og løfte dine rå grøntsager eller krydre dine saucer.
Vægt: 0,100 kg...
...Piment doux er en lille, stærk rød chili med en krydret, let bitter og meget aromatisk smag.
Anvendelser af Piment doux i madlavning:
Den passer også godt sammen med basilikum, bukkehornsfrø, fennikel, nelliker, ingefær, hvidløg, koriander, spidskommen, merian, persille, timian, kanel og løg.
Den giver smag og løfter subtilt olivenolier, supper, saucer, grøntsagsfyld, rødt kød, fjerkræ og fisk...
Fordelene ved Piment doux:
Rig på vitaminerne C og A, folinsyre, kalium og vitamin E.
... perfekt til fisken, mens livèche giver en smag, der minder om bouillonterninger, hvilket tilføjer en lækker kompleksitet til dine bouilloner og saucer.
Timian vækker derimod smagsløgene med sin aromatiske og let krydrede smag.
Tilsæt vores Fiskeblanding til dine forberedelser og tag på en kulinarisk rejse til havs.
Opskriftidé: Fiskepapillot med havurter
Ingredienser:
4 fiskefileter (merlu, torsk, dorade, laks, efter eget valg)
1 citron, skåret i skiver
Nogle grene af fennikel
Salt
Reference: AR802018
Ean13: 3760306802018...
...I KØKKENET
Gifter sig godt med: Gurkemeje, hvidløg, ingefær, kanel, timian, oregano og anis. Det passer rigtig godt til fisk, lam, kylling, men også til grøntsager, saucer og supper.
FORDELE
Kumin er et effektivt krydderi til at forebygge og lindre de fleste problemer relateret til fordøjelsen. Det øger frigivelsen af fordøjelsesproteiner i munden, maven og tyndtarmen for at opnå en mere...