Tyskland, Dissen
Fuchs Gruppen er baseret i Dissen (Tyskland) og er eksperten i smagsanliggender for fødevareindustrien og handel, fra krydderier til teknologiske løsninger. Vi står med vores omfattende internationale brancheviden og interne produktudviklinger, sensorik-laboratorier samt krydderi-sommeliers og sommelièrer for en over 70-års ekspertise. Porteføljen omfatter: krydderier, urter, blandinger, marinad...
Polen, Tomaszow Lubelski
...der er fri for skaller. Perlebyg er en rig kilde til B-vitaminer, især vitamin B1, B2 og B6, samt vitamin E, K, PP, folinsyre samt silicium, zink, calcium, mangan og kobber. Perlebyg fungerer fremragende med forskellige saucer, herunder svampesauce og kød sauce. Det kan også være en fremragende ingrediens i retter som kåldolmere og fyldte grøntsager.
Frankrig, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt af at tilbyde sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med særlig opmærksomhed på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi er opmærksomme på kvaliteten af vores ingredienser og arbejder sammen med lokale producenter for at tilbyde dig det bedste. Vi eksporterer vores produkter til Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikk...
...JOSEFA svampesauce er en perfekt harmoni af smage og dufte, der kommer fra den dygtige kombination af friske svampe, hvidløg, olivenolie og ost.
Frankrig, Sentheim
Belgien, Mont-Saint-Guibert
Virksomheden "Produits Habi" er en familieejet SMV, der har været aktiv siden 1914 inden for fremstilling af kvalitetskonserves. Vi markedsfører vores produkter under mærket Habi til detailhandlen samt inden for HORECA-sektoren og fastfood-sektoren, men også under Private Label. Vi skaber færdigretter, saucer, saucebunde og andre produkter til vores kunder. Vores produkter fremstilles efter tradit...
Ukraine, Kharkiv
...Vi er glade for at tilbyde dig en traditionel fransk ret - Escargot. Vi udvælger omhyggeligt de bedste snegle til dette, koger dem i vand med krydderier og supplerer med forskellige saucer. Tilgængelige saucer: Bourguignon snegle, Dorblu sauce, Nødde sauce, Lime-chili sauce, Italienske tomater sauce, Sennep sauce, Svampesauce, Citronsauce. Efter tilberedning fryser vi dem og pakker dem vakuum...
Frankrig, Aiguilhe
produktionshåndværk og lokal fremstilling af fine, højkvalitets konserver af vilde svampe tilberedt og svampesauce til delikatesseforretninger, fødevaregrossister og restauranter. Svampesaucer klar til brug, uden tilsætningsstoffer, uden konserveringsmidler, uden aromaer, clean label. Produktion i Auvergne Rhône-Alpes. Morchella, porcini, skovblanding, sparassis, lactarius, shii-take fra Frankrig...