Frankrig, Talant
... præsenteres disse chokolade mesterværker som ægte kunstgenstande. Den anden Teknisk og Praktisk Bog på 424 sider giver Stéphane Leroux mulighed for at videregive sit arbejde og teknikker. Valg af udstyr, teknikker til chokoladearbejde (forkrystallisering, temperering, råd til gode støbninger, modellerings- og opstillingsmasser, refleksioner omkring udførelsen af et værk...), derefter følger realiseringer omkring forskellige temaer: volumen, sokkel, struktur... Perfekt illustreret, gennem denne bog. Reference: BEL43 På lager: 11 Produkter Dimensioner: 204 & 424 Sider Sprog: Fransk...
Frankrig, Colombelles
...manuel arbejdsstation, semi-automatisk samlemaskine, forebyggende vedligeholdelse","Interlocuteurs":"Virksomhedsleder: Laurent PIERUCCI\nSalgsansvarlig: Stéphane LEROUX","Responsable":"Laurent PIERUCCI","Informations générales":"Antal ansatte: 16\nSAS med en kapital på 46.500€","ICM France":"9, allé Romain Rolland\nBP 40121\n76410 SAINT AUBIN LES ELBEUF\nTelefon: 02 35 81 94 58\nFax: 02 35 81 94 59\nE-mail: contact@icm-france.fr\nHjemmeside: http://www.icm-automation.com"}...