... spansk olivenolie kan variere fra en intens grøn til en strålende gylden, afhængigt af olivenvarianten og tidspunktet for høsten. Dens aroma er ligeledes mangfoldig, og fremkalder alt fra grønne frugter som tomat og æble til noter af urter, mandel og blomster.
...SMAGSNOTATER:
I munden, langvarig frugtagtig balance med urtede og både grønne og modne frugtnoter. Meget behagelig krydret tone, der er karakteristisk for Picual-varianten med smag af mynte. I den olfaktoriske fase opdager vi noter af grøn banan, mandel og aromaer, der minder om figen, alloza, rucola og artiskok, samt tomat.
Formater:
- Flaske 500ml med etui
- Dåse på 3 liter...
...Krystaller optræder midt i honningen, hvilket giver en sprød fornemmelse.
Hojiblanca
I næsen, grøn frugt med aromaer af nyklippet græs, mandelskal, tomat og grøn æble. I munden en vedholdende bitterhed og medium krydret.
LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera
Apariencia visual: Hvid til amber.
Lugt: Blomsteragtig med en klar komponent af lavendel, ekstremt intens og meget vedholdende.
Smag: Sød med syrlige noter, kan have let salte noter.
...EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE ARBEQUINA PREMIUM
Elegant og harmonisk, Finca la Gramanosa skiller sig
ud med sin personlighed. Den præsenterer sig med en
medium-delikat frugtagtighed med nuancer af grøntomat, salat og mandler. I munden er den
afbalanceret og vedholdende med en delikat bitterhed
og krydderi, meget behagelig, og en finish af sød
mandel.
... behandling end dekantation, centrifugering og filtrering
Ekstraktionsmetode: Kold ekstraktion
Syreindhold: ≤ 0,8%
Peroxidindeks: ≤ 20
Fordele: Højt indhold af Vitamin E, Polyfenoler og oliesyre. Dette gør, at vi står over for en af de sundeste AOVE i verden.
Smag: Intens grøn, let bitter og krydret, vedholdende i munden med en frisk og frugtagtig eftersmag, noter af artiskokker, valnødder og bitre mandler.
Aroma: Præsenterer en grøn frugtagtig duft, tomat, frisk græs, artiskok, grøn banan og grøn pære.
...Medium-høj frugtagtig grøn oliven med modne noter af friske frugter. I starten træder de vegetabilske toner af artiskok, tomat, æble og grøn banan frem, med hints af blomster og vilde planter som fennikel, pebermynte og brombær.
I munden er den elegant og sød i starten, hvilket minder om de aromaer, der opfattes i næsen. Den er let bitter og krydret, som udvikler sig dybt i halsen. Medium struktur og godt afbalanceret.
...
Artiskok
California Peber (rød og grøn)
Palermo Peber
*Citrusfrugter fra Valencia:*
Lanelate Appelsin
Madarina Clementine
Citroner
*Eksotiske frugter af mexicansk oprindelse:*
Avocado
Mango
Ananas
Papaya
Banan
*Næste skridt:*
1. Hvis din virksomhed er interesseret i at udforske et muligt samarbejde, inviterer vi dig hjerteligt til at svare på denne korrespondance.
2. Herefter vil vi arrangere et...
... frugtsmage, cocktails (lavet med alkohol) og dækket med chokolade (grøn æble, mandarin, hindbær og hvid pære) og nu også salte (tomat, tapenade, agurk, rød peber osv.). Kontakt os uden forpligtelse for et tilbud.