Spanien, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Spanien, Barcelona
...Elaborer dine chokolade, praliner, pasta eller cremer (Jordnødder, Pistacie, Hasselnødder, Valnødder og mere...) på en håndværksmæssig måde ved hjælp af denne automatiske mølle. Tilgængelig i vores online butik, kan du foretage dit køb direkte. Vores specialiserede hjemmeside til online salg af kakao og afledte produkter tilbyder et bredt udvalg af produkter i forskellige størrelser og formater...
Spanien, Canet De Mar
...der bevarer de eksklusive egenskaber ved det anvendte råmateriale og har en unik kvalitet. Nola Cream Smagsvarianter: Pistachio - Mørk chokolade, appelsin & ingefær - kakao og hasselnødder Panettone Smagsvarianter: Chokolade & pære - Hvid chokolade & citron - Pistachio - Æble, ingefær & kanel - Rosiner & appelsin - Tiramisu - Ananas, kokos & mango...
Spanien, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
Panacella Factory er en producent af nøddecremer og smagsvarianter. Vi er producenter og distributører af peanutbutter, chokolade-mandelcremer, hvid chokolade-hasselnødder osv. Udover fremstillingen af cremer, fra traditionelle opskrifter 100%. Vi tilbyder pistaciecremer, valnødder, cashewnødder, amerikanske småkager, bombon, kinder, rose, brownies osv. Vi laver den creme, du har brug for, bare...
Spanien, Villajoyosa
... chokoladeplader med og uden traditionelle sukkerarter, med eller uden nødder (mandler og hasselnødder) samt med glutenfri småkager og med frugter (appelsin, citron, bær). Vores kakao-pulver til kop er klar til at lave varm chokolade, med eller uden sukker. Derudover fungerer vores chokoladeovertræk og vores flager og vermicelli som råvarer til sektorer som nougat og is. Vi leverer primært i kasser og paller til det spanske marked, men også til Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Ukraine, blandt andre. Følg vores nyheder via dette link: https://promociones.chocolatesclavileno.com/...
Spanien, Besalu ( Gerona )
Virksomhed med over 40 års erfaring inden for kvalitetsfødevarer, med typiske produkter som carquinyolis, der er meget værdsat i Catalonien, Frankrig og Italien, med typiske middelhavsingredienser som mandler og hasselnødder, marcipan med pinjekerner, te-kager. Alt sammen med håndværkernes ekspertise, bagt i en bagerovn (kastanje), udvalg af butterdej lavet med smør som før, saftige fyldte kager med fløde, chokolade og konserver, alt i højeste kvalitet.