...Monobloc 'RT-PK' er designet til emballering af flydende og tætte produkter, såsom yoghurt, probiotika, mælk, flydende fløde, saucer, sirupper og smørbare cremer, i flasker og glas med plastikkapsler, der er fortrådte med skruetræk eller tryk. Maskinerne omfatter: Fyldestation, enkelt eller multitop. Fyldningen sker med et volumetrisk system ved hjælp af roterende pumper i rustfrit stål aisi 316...
...Kasein er fremstillet af skummetmælk, der er koaguleret med løbe. Efter koagulationen separeres produktet fra valle, koncentreres og tørres.
Presamisk kasein kan anvendes i produktionen af funktionelle oste, klinisk ernæring, kosttilskud til fitness, saucer og dressinger, smørbare cremer, gastronomiske specialiteter.
... maskiner, er i stand til at dosere produkter med meget varierende egenskaber. Yoghurt, hytteost og fløde, smeltede oste og oste-specialiteter, desserter, andre smørbare produkter, karamel, honning, frugtsirup, marmelade, kompotter. NOVA producerer også en række semi-automatiske og automatiske maskiner til plantebeskyttelsesmidler, kemikalier, kosmetik og produkter som: mejeriprodukter, produkter baseret på frugt og grøntsager, saucer, drikkevarer.
...I sughi del principe er en siciliansk virksomhed, der beskæftiger sig med produktion af gastronomiske specialiteter af høj kvalitet. Vores produktionsproces er kontrolleret fra valget af de bedste råvarer til forarbejdningen til konserver: Paté, saucer til pasta, pesto, chutney, frugt- og vingeleer, marmelader og konserver, samt smørbare cremer af enhver art. Produkterne er uden tilsætning af konserveringsmidler og farvestoffer "som naturen skaber".