ufs.country_names.RU, Vladimir
...Fuldkornsrismel bruges til forskellige kulinariske formål som basis for en række bagværk samt som fortykningsmiddel til saucer og panering af mange retter. Rismelet er en kilde til vegetabilsk protein med en høj kvalitet af aminosyresammensætning. Det indeholder natrium, kalium, magnesium, fosfor, vitaminerne B1, B2 og PP. Dette produkt indeholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Naturlige geléer lavet af frugter og bær, der ikke indeholder tilsat sukker. Ingredienser: koncentreret æblejuice, koncentreret æblepuré, hindbærpuré (7,0%), koncentreret kirsebærjuice, koncentreret hindbærjuice (5,0%), fortykningsmiddel (pektin), citrusfiber, naturlig hindbærsmag (0,2%), rismel, kokosolie, rapsolie, carnaubavoks. Fedt 0,36 g: Fiber 1,28 g Kulhydrat 15,2 g: Protein 0,2 g...
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
...Tsiatim-221 (Alle Union Stat standard – GOST 9433-80) fedt er et høj kvalitets smøremiddel. Det er lavet af silikoneolie kombineret med en fortykningsmiddel. Bevarer unikke ydeevneniveauer over et bredt temperaturinterval. Hovedkarakteristik Smøremidlet har et kompleks af tilsætningsstoffer for at opnå en unik antioxidant effekt under drift. Det mister ikke sine oprindelige egenskaber ved høje...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Den første omtale af gelatine går tilbage til det 15. århundrede, og for nylig har forskere opdaget dens partikler selv i gravene af faraoerne. Gelatine anvendes bredt som et fødevaretilskud udelukkende på grund af dens kemiske egenskaber, evne til at tykne og stabilisere mange produkter. Brug til Til fremstilling af geleer, geléer samt som fortykningsmiddel. Sådan bruges En spiseskefuld...