Italien, Giuliano
...SMULDREDEJSCHEF: mel "00", sukker, smør, fedtstoffer og vegetabilske olier, hasselnøddemel, pasteuriseret æggeblomme, vandafvisende flormelis. FYLD: Sødet fåre-ricotta, fløde, terninger af pærer, pære koncentrat.
Italien, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt, der opnås fra den valle, der er tilbage efter osteproduktionen. For at opnå en mere blød og delikat ricotta beriges vallen med tilsætning af frisk mælk. Produktet fremstilles ved at opvarme vallen til en temperatur på cirka 80°C og pakkes i en termisk forseglet bakke med en vægt på cirka 2 kg. Fremragende at nyde naturligt samt med sukker, chokolade, alkermes og andet. I køkkenet kan man lave fremragende desserter og også lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Vægt på fuscella cirka 350 g.
...Ricottakager er specialiteter fra vores tradition. Forberedelsen Den friske ricotta tørres grundigt og drænes i køleskabe, hvorefter den blandes med den rette mængde sukker og placeres i sterile spande. Efter emballeringen bliver spandene ført ind i det termiske nedkølingssystem, hvorved ricotta-cremen med sukker inden for få timer bringes ned til en temperatur på -18° C og opbevares i specielle rum. Denne proces sikrer et produkt af høj kvalitet. Fås i formaterne: Kg 1,2 (enkeltpakke) og en enkeltportionstort med 110 g (pakke med 12).
Frankrig, Marseille
...Fyldte peberfrugter med ost 2,9 kg italienske produkter i Marseille, Frankrig Disse lækre Croc'Ella peberfrugter er fyldt med ost og kan nydes som en forret eller sammen med en ret. De vil vække smagsløgene hos dig og dine gæster. Ingredienser Peberfrugter (38%), solsikkeolie (37%), fåremælk ricotta (18%) (pastauriseret fåremælkserum, salt), eddike, salt, sukker, ekstra jomfru olivenolie...
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af nyhøstede sicilianske tomater beriget med smagen af friske auberginer, der er stegt separat i en typisk siciliansk opskrift skabt for at fejre den berømte opera af Vincenzo Bellini, La Norma. Ideel til at krydre en tallerken spaghetti, der kan afsluttes med et drys af revet saltet ricotta ovenpå. INGREDIENSER: Tomatstykker, ekstra jomfru olivenolie, friske auberginer stegt separat, frisk basilikum, frisk hvidløg, salt og sukker. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italien, Giarre
...Sæsonens Vandmelon, med Ricotta, Kirsebær fra Etna. Alle vores produkter følger den gamle opskrift med Vand, Sukker og Frugt, uden farvestoffer eller kemiske konserveringsmidler. I den praktiske emballage på 3,30 liter kan de opbevares i fryseren ved -18° og er klar til servering. Vi leverer til hele Europa.
Italien, Mazara Del Vallo
...Lækre monoportioner af Siciliansk Cassata lavet med fåremælk ricotta, mandelpasta, svampet kage og dækket med et tyndt lag af mørk sukker glasur.
Italien, San Giorgio a Cremano
...Professionel Brænder Til Karamellisering Af Desserter Eller Til At Forme Is-skulpturer, Med Justerbar Flamme, Til En Original Og Klassefuld Bageri. Beskrivelse Professionel Brænder Ideel Til Brug I Køkkenet. Ideel Til Hurtig Karamellisering Af Sukker På Creme Brûlée, Ricotta-kager Eller Til At Arbejde Med Is-skulpturer, osv. Har En Opladningskapacitet På Cirka Fra Minimum 45 Minutter Til Maksimum 90 Minutter (Afhængig Af Model). Piezoelektrisk Tændingssystem Med En Flammebeskyttelsesenhed. Justerbar Flamme. Genopladelig Gas Karamelliserer Volumen: 60 Ml...
Matchende produkter
Genopladelig gasbrænder
Genopladelig gasbrænder
Populære lande for dette søgeord