Spanien, Malaga
...Den perfekte bittersøde kombination i en kroketform. For skattejægere, en ægte snack for madelskere. Vi er meget glade for at præsentere de perfekte kroketter, cremede indeni, sprøde udenpå med det mest delikate brødkrummelag til enhver smag. Kød Svinekød med Palo Cortado vin Blandet kødgryde Kylling med Montilla vin Blodpølse Bacon og dadler Fisk Torsk Tun Røget laks Reje Scampi Parmentier blæksprutte Vegetarisk Spinat med valnødder og cashewnødder Ratatouille 48/50 enheder/ Kilo KATEGORI: Kroketter...
Bulgarien, Plovdiv
Bulgarien, Rakovski
...Kogt røget andefilet, vakuumpakket Ingredienser: andekød, animalsk protein, konserveringsmiddel: nitrat salt. Oprindelse: Bulgarien. Produkt til direkte forbrug. Opbevaringstemperatur: 0 ° til 4 ° c. Pris: 2,99 €...
Tyskland, Balingen
...Kompakt kommerciel kødmaskine til salgsdisk og forberedelsesområde Carneoline FW N22/82 kommerciel kødmaskine hakker rå, kogt eller røget kød. Selv marmorert kød – i varm eller kold form – bacon, indmad, svær og grøntsager kan hakkes. Fødevarebehandlingsanlæg vil opnå perfekte resultater, og maskinerne kan rengøres hurtigt og effektivt. Denne kraftige kødmaskine er en af favoritterne blandt...
Frankrig, Paris
...140 timer kold i bøgetræsrøg, giver det en dyb smag. 100% havsalt røget med bøgetræ. Naturlig kold rygning uden aroma eller kunstige farvestoffer. Ikke-jodiseret, ikke-fluoreret salt. Gudsbenådet som finish på en grillet kød- eller fiskeret.
Frankrig, Krautergersheim
...Kogt surkål med bacon i en 15 kg spand. Surkål tilberedt med svinefedt og bacon for at give en let røget smag.
Spanien, Majadahonda
...Ekstruderet kornmix lavet af quinoa og ris med smag af ost og oregano. Flere smagsvarianter tilgængelige i samme format: Quinoa Yacon, Quinoa Kakao, Quinoa Løg, Quinoa Lilla Majs, Quinoa Naturlig og Quinoa Røget Bacon.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... eller supermarkeder og hypermarkeder, og denne skæremaskine til skinke vil tilbyde flere skærestørrelser. Med sit remsystem og sin slibesten vil denne skæremaskine til skinke gøre dit arbejde lettere og spare tid. Med denne professionelle skæremaskine til skinke med en diameter på 195 mm kan du skære rå skinke, kogt skinke, røget bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skærelængde: 190 mm Højde på skæring: 130 mm Skærebredde: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x P370 x H340 mm Vægt: 11,10 kg...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlavet fremstilling af specialiteter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, helbredt skinke, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røget lacón, bacon, røget pancetta, braiseret lacón (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: koteletter, mørbrad, ribben, pancetta, lacón, frisk skinke, frisk knogle, og selvfølgelig de salte og friske produkter som: øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Frankrig, Grigny
...Lækkersmørret sauce med røget bacon og svampe. Også en ideel sauce til forskellige kødretter som kylling eller svinemørbrad.
Frankrig, Carquefou
...I respekt for charcuteritraditionen består vores sortiment af terrine-pâtéer, pâtéer i dej, stege, pølser, kogt skinke, grillskinke og gammeldags røget rå skinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprødstegt svinekød osv.
Frankrig, Landeleau
... er den perfekt til personer, der er opmærksomme på deres vægt og/eller sundhed. Denne pandekage er godt tilberedt med henblik på opbevaring. Den kan spises kold som sandwich, eller til morgenmad og eftermiddagssnack (smurt med smør eller med chokolade, marmelade...), og fyldt til frokost og middag. Måltidsidé: Til måltidet kan du fylde den med alt, hvad man kan forestille sig: - smør, gruyère, skinke, æg, - smør, røget laks, citronsaft - ost, salat - pølse - røget bacon - med små grøntsager...
Tyskland, Mechelgrün
...Husdyrslagtet økologisk pølse og husdyrslagtet økologisk kød fra svin og okse fra egen gård. Vi slagter på faste tidspunkter. Økologiske kødvarer - Oksefilet - Roastbeef - Oksebryst - Svinebryst - Goulash - Sauerbraten Kogekød - Benstykker - Kam - Lænd - Kotelet - Skærekød - Svineskank - Bacon - Ribben - Kødben - Wellkød Frisk, røget og på glas økologisk pølse - Leverpostej - Blodpølse - Stegepølse - Jagdpølse - Mettwurst - Peberpølse - Stegepølse dej For økologiske markeder og slagterier arbejder vi også på helt særlige ønsker og din bestilling. Spørg os, vi rådgiver dig gerne.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er en virksomhed med 30 års erfaring på markedet for kødforarbejdning. Den producerer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Charcuteriprodukter som skinke, pålæg, bacon og røget skinke; Implementering af Fødevaresikkerhedssystemet siden 1998. Virksomheden er certificeret ISO 9001:2008. SME Leader.
Belgien, Alken
... udvalg af kødvarer, der nydes af stadig flere gourmeter - selv i udlandet. Også til skræddersyede løsninger, efter vores kunders behov, har vi et lyttende øre og en passende løsning. Schepers NV tilbyder komplette sortimenter af røget kød, bacon, kyllingekød og kogt skinke.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, der har været tilgængelig siden 1997, er en virksomhed specialiseret i handel med fødevarer: Røget laks, Tun, Torsk, Røget sværdfisk, Laksrogn, Lumborogn, Ansjoser, Patéer og Foie Gras fra And, Gås, Fasan og Perdix, Andebryst, Dadel med bacon, Rillette, Butterdej, Knuste, Areadas, Filo, Brick, Italienske, Græske og Spanske oste Mozzarella, Mascarpone, Padano, Parmiggiano, Mozzarellinis, Feta...
Frankrig, Paris
LE COMPTOIR ALLEMAND er den største platform for tyske produkter i Frankrig og repræsenterer mange premium tyske mærker. Peberkager, røget bacon eller tysk whisky... Vi har det hele, med et katalog på over 10.000 produkter og et logistikcenter nord for Paris. Vores team er konstant på vagt for at tilbyde dig unikke og svære at finde produkter i Frankrig. Vores mission er at bringe et stykke Tyskland til Frankrig. Oplev et udvalg af vores produkter på vores direkte online salgsplatform: www.lecomptoirallemand.com.
Italien, Termeno
...Vi er en familievirksomhed, der har eksisteret siden begyndelsen af 80'erne, nu med den tredje generation om bord. Vi producerer et bredt udvalg af kødprodukter. Fra røget speck til røget bacon samt forskellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Specialiseret i produktion af produkter til videreforarbejdning såsom speck mattonella til skæring. Også meget aktiv i horeca-sektoren...
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets er en virksomhed med to hovedaktiviteter: - produktion af fine kødprodukter såsom salamityper, kogte pølser og paté. - slagterforretning specialiseret i friske kødprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bønderringpølse, salami uden hvidløg, salami med hvidløg, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kogepølser Hespenpølse, kalvspølse, champignonpølse, lunchpølse… * Patéer Smørpaté, bøndepaté, sæsonpaté… * Saltede varer Saltet bacon, røget bacon, skinke, filet d’anvers…...
Belgien, Neufchâteau
... skinkemuseum, hilse på en eller anden Sanglochon og tage hjem med charcuteri og andre "hjemmelavede" og regionale produkter. Gårdbutikken tilbyder forskellige produkter: tørret Sanglochon-pølse, Sanglochon-skinke, skinkeknogle, røget bacon, røget pølse, tørret skinke, Sanglochon-mælk, alkoholiske kirsebær, hyldeblomstvin, kvædegelé, rosengele, Tchesté-øl, håndlavet æblejuice,…...
Belgien, Machelen (Bt.)
... cateringemballage. Pakker under dit private label eller vores Guina mærke. Lønemballage (kontraktpakning) er også muligt. Et overblik over alle produktfamilier i vores sortiment: salami (salami, salami light, chorizo), baconprodukter, kogte varer (skinke, affedtet skinke, kødbrød, Pariserpølse, Mesterlig Skinke), røgvarer (Filet de York, Filet d'Anvers, røget rå skinke 'Cobourg', røget bacon), cateringprodukter (morgenbacon, røget bacon, kogt skinke), økologiske produkter (Øko morgenbacon, Øko salami, Øko kogt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Belgien, Schoten
...Willbert har produceret håndværkskød i mere end 20 år under navnet "De Bourgondische Hoeve". De Bourgondische Hoeve tilbyder skinker og kasselerib, kogte varer, leverpostej, hovedretter, kødroller og roulader, røget og saltet kød samt bacon.
Belgien, Wortegem-petegem
... totale vertikale integration har byggefirmaet Willy Naessens alt i egen kontrol, fra tegnestue og produktion til egen transport og montage, hvilket afspejles i de allerede mere end 7000 realiseringer. Udover vores bygge- og produktionsvirksomheder engagerer vi os også i diversificering af vores aktiviteter med Willy Naessens Group. Vi har således erhvervet en majoritetsandel i henholdsvis Franky Fresh Food, markedslederen i Belgien som distributør af forarbejdede kødprodukter, og Frank Delmote, producent af røgede og kogte varer med specialitet i røget bacon i alle former.
Fremstilling af leverpostej, kød pølse, bacon og røget samt kogt pølse.
Spanien, Vilalba
Virksomhed beliggende i den nordvestlige del af Spanien, fremstiller håndlavede skinker og pølser i overensstemmelse med den galiciske tradition. Vores filosofi er at tilbyde et produkt af høj kvalitet, der vækker minder om de gamle smage, om smagene fra den traditionelle slagtning, som har så dybe rødder i Galicien. Vore stjern produkter er: - Jamón Gran Reserva +17 måneder - Lacón Gallego - Røget Galicisk Chorizo - Botelo - Androlla - Panceta - Bacon - Produkter til fremstilling af galicisk cocido.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play