Frankrig, Laissac
... inkludere 3 ingredienser: oksekød, Guérande-salt og Kampot IGP-peber fra Cambodja, en af verdens bedste peber! Tørret kød fra stykker fra oksebaglåret, Aubrac-boeuf séché tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gør naturen sit arbejde i vores tørretumblere ved blidt at tørre disse smukke hele stykker kød, der er saltet og peberet i hånden. Dette håndlavede Aubrac-boeuf séché vil komme ud af tørretumblere efter 3 til 4 måneder for at blive skåret fint og tage plads i Popine. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 60g DLC: 90 dage...
Frankrig, Sarrola-Carcopino
Selskabet Salaisons Joseph Pantaloni, producent af håndværkscharcuteri nær Ajaccio, sikrer salg i store mængder til professionelle samt direkte salg til private. Som producent af korsiske produkter fremhæver Salaisons Joseph Pantaloni de håndværksmæssige produkter fra regionen. Salaisons Joseph Pantaloni producerer kvalitetscharcuteri og korsiske pølser, udelukkende baseret på fransk kød og i...
Frankrig, Barbentane
Vi har været producent af håndværkscharcuteri i 7 generationer. Vores charcuteri fremstilles håndværksmæssigt hver uge for at sikre friskheden af vores produkter. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer, vil det tilbyde smagene fra vores region. Tørret charcuteri: okse-salami, rullet bryst.....osv. Kogt charcuteri: hovedpølse, andouillettes, caillettes osv. Vores grillretter: andouillettes, små pølser (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...