Specialister i næringsrige fødevarer, som du ikke kan købe i butikkerne. 100% naturlige, dyrevelfærdige pølser, nitratfrit bacon, charcuteri og glutenfri bagværk. Alt er fri-for og 100% naturligt - lavt kulhydratindhold, keto, paleo, diabetiker-venligt og vægttab. En livslang drøm blev til virkelighed af ejerne Michael og Kate Oliver, som fokuserede al deres kunnen og energi på at blive pionerer inden for deres 100% naturlige fri-for fødevarer lavet med lokale ingredienser for at imødekomme en bred vifte af kostbehov.
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov:
- Håndlavet Tør Pasta
- Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug)
- Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen
- Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk)
- Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret)
- Oliven og Olivenolie
- Kapers
- Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
Virksomhed beliggende i den nordvestlige del af Spanien, fremstiller håndlavede skinker og pølser i overensstemmelse med den galiciske tradition. Vores filosofi er at tilbyde et produkt af høj kvalitet, der vækker minder om de gamle smage, om smagene fra den traditionelle slagtning, som har så dybe rødder i Galicien. Vore stjern produkter er: - Jamón Gran Reserva +17 måneder - Lacón Gallego - Røget Galicisk Chorizo - Botelo - Androlla - Panceta - Bacon - Produkter til fremstilling af galicisk cocido.
...ribeye, bavetta, skank, nakke, øje rund, flank, skulder og sirloin. Vi tilbyder også roast beef, vinger, bryststykker, trimning, scions, maver, lever og flank.
Når det kommer til svinekød, tilbyder vi udskæringer som:
– svinefedt,
– halve slagtekroppe,
– svineskind,
– blødt og hårdt fedt,
– 4D skinke,
– benfri svinenakke,
– benfri lænd,
– 4D skulder.
Vi tilbyder også fint kød, bacon i A- og B...