Aventuren om Casanella Xocolaters begyndte i 1998, da Xavier Casanella innovede den typiske sødme fra sin hjemby Vilafranca del Penedès (Barcelona) baseret på Marcona-mandler dækket af chokolade. I 2002 skabte han Crackania, en lille og sød fornøjelse af Marcona-mandler, og han innovede inden for smagsvarianter ved omhyggeligt at udvælge råvarer. I sit håndværksværksted udviklede han Crackania...
Caroline B. Chocolate er en virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og distribution af luksuspraliner til gourmetrestauranter og stjernede hoteller, men også til private, der er interesseret i nye opdagelser. Alle vores produkter er omhyggeligt udvalgt. Vi bruger råvarer af høj kvalitet, naturlige aromaer og friske ingredienser. Hver praline er et ægte mesterværk af finesse og raffinement. Den er håndlavet, delvist eller helt dækket af fin chokolade og altid dekoreret med et 24 karat spiseligt guldblad.
... dit skræddersyede chokoladeprojekt!
Vi kan levere chokolade i alle former. Sortimentet dækker et bredt udvalg af produkter. Prøv for eksempel vores assorterede napolitains, praliner eller plader. De kan fås i flere smagsvarianter og former. Kender du de ristede mandler? En delikatesse: de er dækket af smeltende chokolade og kakaopulver, pakket i meget praktisk individuel emballage! Vi er også specialister i fremstilling af mange sæsonbestemte produkter såsom pralinerede påskeæg og kaffebønner dækket af et fint lag smeltende chokolade.
...nougat osv.) dækket med ekstra mørk chokolade min. 62%. - 12 måneder
- TARTUFI: trøfler lavet af mørk chokolade og hasselnødder, drysset med kakao. - 12 måneder
- CROSTATA DI MELIGA (majs): Lækker kage med majsmel, der er sprød og blød, fyldt med marmelade. - 5 måneder
- PASTE DI MELIGA (majs): udsøgt småkage fra den cuneiske tradition, lavet af smør, majs og mel. - 12 måneder
VI KAN TILBYDE KUNDERNE PERSONLIG INDPAKNING MED DERES LOGO TIL EVENTS, JUBILÆER, REKLAME OG EGEN DISTRIBUTION.
For at afslutte, det er PASTICCERIA af 1. KVALITET at nyde!!