...Arbejdsstation til multiprodukt: muffins, macarons, financier - PRODUKT:
•Mangfoldighed og kompleksitet af produkterne:
–Levende element: Variabel volumen og form.
–Sart og skrøbelig: Let at beskadige under håndtering. Dækket med geléer, chokolade osv.
–Ustabil: Lav vægt, falder let ud af position.
MASKINENS EGENSKABER:
•Fleksibel produktionslinje, der kan operere med forskellige typer bakker og...
...Aromatisk lys med metalbeholder og krop dækket med tråd i et bredt udvalg af nuancer. Fås i aromaer af vanilje, appelsin og chokolade.
Metal
Ref:9718
Antal trykområder:1
Trykkoder:E(1), L1...
...Pajarero figenvariant, der stammer fra Spanien og kendetegnet ved sin tynde hud, sødme og tekstur, dækket med et lag belgisk mørk chokolade.
Glutenfri produkt, egnet til cøliakere.
Emballageformater fra 100 gram.
...De originale Catànies® er Cudiés mest emblematiske kreation: en uimodståelig kombination af nødder og chokolade. De er håndlavet med Marcona-mandler og dækket med en udsøgt hvid praliné og en afsluttende belægning af den bedste kakaopulver.
Sortimentet suppleres med fire yderligere smagsvarianter: Catànies® med mørk chokolade (Dark Chocolate), Catànies® med kaffe og chokolade (Coffee Chocolate), Catànies® med smag af græsk yoghurt (Yogulates) og Catànies® med smag af lime (Green Lemon).
...Hvis vores produkter ikke er søde nok, har vi det perfekte alternativ til de mere søde tænder. Tørret frugt dyppet i belgisk chokolade, som yderligere forstærker smagen og giver en blød tekstur. Udover vores figenkonfekt, som er en figen dyppet i chokolade fyldt med trøffel, en smagsoplevelse ved det første bid.
Tilgængelig i:
Bakke 120g. | Blister 1Kg...
...Chokolade kage fyldt med chokolade stykker, dækket med chokolade-hasselnøddecreme og dekoreret med mandelkrokant. Det anbefales at opbevare produktet i køleskabet og forbruge det i de følgende dage. Må ikke genfryses.
...Sødt, der opnås ved at blande marcipan, muffinsdej og friskrevet kokos, alt sammen bagt i ovnen og dækket i bunden med chokolade. Det er en udsøgt og let dessert, hvor kokos og marcipan skiller sig ud. Anbefales til personer, der kan lide kokos, de vil helt sikkert tage en portion mere.
... butterdejsbånd. Meget fine lag af butterdej med et blødt bad af honning og sukker, dækket af flormelis. Bayonesas. Meget fine lag af butterdej, fyldt med en lækker engelhår. Chokoladebånd. Lækre lag af butterdej, dyppet i honning og sukker, dækket af udsøgt chokolade. Jerez småkager. Lækkert butterdej, dyppet i et blødt bad af honning og sukker og dækket af sukker.
... frugtsmage, cocktails (lavet med alkohol) og dækket med chokolade (grøn æble, mandarin, hindbær og hvid pære) og nu også salte (tomat, tapenade, agurk, rød peber osv.). Kontakt os uden forpligtelse for et tilbud.
Aventuren om Casanella Xocolaters begyndte i 1998, da Xavier Casanella innovede den typiske sødme fra sin hjemby Vilafranca del Penedès (Barcelona) baseret på Marcona-mandler dækket af chokolade. I 2002 skabte han Crackania, en lille og sød fornøjelse af Marcona-mandler, og han innovede inden for smagsvarianter ved omhyggeligt at udvælge råvarer. I sit håndværksværksted udviklede han Crackania...