Italien, Montesano Sulla Marcellana
... binder dem til deres område: tørrede eller fyldte tomater, grillede auberginer, græskarscremer, artiskokker, broccoli, fyldte oliven, fyldte peberfrugter og krydret chili er blot nogle af de typiske produkter fra Cilento, der er forvandlet til olivenolie-bottles.
Spanien, Almendricos (lorca)
...ALCAPARRAS ASENSIO SANCHEZ, S.L. ER EN FAMILIEEJET VIRKSOMHED, DER ARBEJDER MED INDHØSTNING, PRODUKTION OG SALG AF KAPERS OG KAPERSBÆR, BÅDE PAKKET TIL SUPERMARKEDER OG HORECA-SEKTOREN, SÅVEL SOM I LØS VARE TIL FØDEVAR INDUSTRIEN. VI ER DEN FJERDE GENERATION, DER PRODUCERER KAPERS. VI ANVENDER DEN NYESTE TEKNOLOGI SAMMEN MED VORES ERFARING FOR AT OPNÅ PRODUKTER AF HØJ KVALITET. UDOVER KAPERS OG KAPERSBÆR SUPPLERER VI VORES PRODUKTUDVALG MED SMÅ LØG, RØD CHILI, HVIDLØG, SYLTETAGURK, OLIVEN OG GRØN PEBER. VI HAR I ØJEBLIKKET BLIVET CERTIFICERET MED DET INTERNATIONALE KVALITETSSYSTEM "IFS FOOD".
Italien, Campobello Di Mazara
...Familieejet virksomhed, født ud af kærligheden til sit eget land og dets traditioner. I hjertet af Valle del Belice vokser en frugt af høj kvalitet, Nocellara del Belice, det eneste produkt i Europa med to DOP. Vores virksomhed fortsætter desuden sin omhyggelige produktion og blev i 2012 certificeret som økologisk virksomhed. Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af afledte produkter såsom: Aromatiserede olier (med hvidløg, citron, rosmarin, salmorigano og chili), olivenpasta (grønne, sorte, med appelsinskal, med mandarinskal og med citronskal), oliven i saltlage, cunzate "krydret" og aromatiseret.
... friske trøfler, citron, blodmandarin, rosmarin og chili. Vi tilbyder også højkvalitets IGT Salento vine lavet af primitivo, negroamaro, ottavianello og malvasia. ROSE', HVID, RØD og PASSITO. Derudover har vi en begrænset produktion af søde mandler fra gamle træer, der er spredt i vores olivenlunde, som normalt bruges i gourmetbageri, i kulinariske opskrifter eller som snacks. Virksomheden har altid...
Italien, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien. Oliosa er en ung virksomhed, der specialiserer sig i salg og distribution af ekstra jomfru olivenolie fra Sicilien, produceret og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olie uden spor af pesticider eller andre skadelige stoffer, opnået ved koldpresning af sicilianske oliven, med en intens duft og en markant smag, tappet i størrelserne 750-500-250-100 ml, også tilgængelig i varianter smagt til med hvidløg, chili, basilikum, citron, salvie, rosmarin og oregano.
Italien, Cerignola
Vores virksomhed blev grundlagt i 1995 som en førende aktør inden for håndlavet produktion af Scaldatelli, småkager, Mostaccioli og andre lokale specialiteter. Vi bruger råvarer af høj kvalitet fra vores eget land. Vores produktsortiment omfatter forskellige smagsvarianter, herunder: Traditionelle Scaldatelli, med olie, med chili, med løg, med pizzaiola, med sesam, med rosmarin, med oliven, med oregano, med kartofler og mange andre smagsvarianter, typiske Pugliese Mostaccioli med kogt vin, småkager i forskellige former og smagsvarianter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play