BAILLEUL NV - Naturstensfirma siden 1888 Siden 1888 har vi været beliggende i Veurne, hvor 5 generationer er vokset op mellem natursten, og man kan sige, at vores familie har hjemme i sten og marmor. Denne rige tradition kombineret med den unge entusiasme fra vores unge leder og et team af erfarne håndværkere sikrer en fremragende service og kvalitet i finish. Vores specialitet er skræddersyede...
Italien, Toscanella Di Dozza
... balsamicoeddike) -økologiske drueafledninger. De to hovedprodukter til vinindustrien er rød/hvid druesaftkoncentrat, der bruges til at korrigere vinens farve, og RMC (rektificeret koncentreret most), der bruges til at berige moster og nye vine under gæringen, men også til at søde og forfine både stille og mousserende kvalitetsvine. Vi betjener fødevare-, drikkevare- og endda vinindustrien. Tradition og innovative fødevarebehandlingsteknologier er perfekt kombineret for at garantere de bedste produkter. Brusa 1888, virksomhedsinspirerede tjenester med en familieorienteret tilgang.
Tyskland, Neuss
Siden 1888 har Meisinger været en af verdens førende udviklere og producenter af højteknologiske instrumenter inden for tand- og medicoteknologi. Med mere end 12.000 tilgængelige varer tilbyder MEISINGER et bredt udvalg af produkter til både praksis og laboratorium – fra roterende instrumenter til specialinstrumenter til oral implantologi. Med sin produktlinje til Bone Management udvikler...
Grækenland, Elef.kordelio
... AF BATTERIER I OVER 100 ÅR. EXIDE BLEV GRUNDLAGT I 1888 AF THOMAS EDISON, OG IND TIL I DAG, 122 ÅR SENERE, HAR DET GJENNEM KONTINUERLIGE TEKNISKE INNOVATIONER OG FOKUS PÅ KVALITET ETABLERET SIG SOM DET FØRSTE VALG FOR FORBRUGERE VERDEN OVER. EXIDE'S PRODUKTER INDUSTRIPRODUKTER: EXIDE TECHNOLOGIES ER LEDEREN INDEN FOR INNOVATIVE LØSNINGER TIL NETVÆRKSAKTIVITETER, HERUNDER KOMMUNIKATIONS-/DATA-NETVÆRK OG COMPUTERKONTROLSYSTEMER. DET ER DEN VERDENSOMSPENDEDE LEDER INDEN FOR TRAKTIONBATTERIER TIL ELEKTRISKE LIFTMASKINER OG LASTBILER, SÅVEL SOM ANDRE MASKINER TIL HÅNDTERING AF VARER.
Polen, Borowianka
Vi udvikler og forfiner konstant vores produkter for at sikre, at det endelige resultat er i overensstemmelse med de nyeste trends i branchen. Vi lægger særlig vægt på sikkerhed. Vores barnevogne har to certifikater fra anerkendte virksomheder: TUV Nord og ZELTOM, og de er også i overensstemmelse med den europæiske standard EN 1888-1: 2018.
Tyskland, Dresden
Siden 1888 har ALBERT WALTHER produceret forskellige tekniske skiltninger, tryk og stempler til håndværk, industri og forhandlere.
Italien, Pinerolo
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play