Italien, Pontecagnano
...der er virksomhedens vindende kort. I dag, stærke som nævnt af mange samarbejder, er virksomheden i stand til at skaffe store mængder varer til virkelig meget konkurrencedygtige priser, hvilket gør det muligt at være til stede på markedet med styrke. Pancaldi Group har vundet lageret fra Ex ITTIERRE i Isernia, en virksomhed af verdensomspændende betydning og tidligere licenshaver af mærker som Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht og mange andre. Derudover ejer Pancaldi Group det historiske mærke med samme navn, PANCALDI 1888.
Italien, Fara Filiorum Petri
Vi er en familievirksomhed, destillatører siden 1888. Stærke af vores fortid og stolte af vores nutid, videregiver vi vores passion i produktionen af de bedste likører fra Abruzzo. Det er alt, hvad vi ved at gøre. Men i hver flaske er der en slurk af vores historie. Vores fremtid er allerede skrevet: at videregive kvaliteten af vores produkter. Loyalitet over for rødderne og respekt for den...
Italien, Toscanella Di Dozza
... balsamicoeddike) -økologiske drueafledninger. De to hovedprodukter til vinindustrien er rød/hvid druesaftkoncentrat, der bruges til at korrigere vinens farve, og RMC (rektificeret koncentreret most), der bruges til at berige moster og nye vine under gæringen, men også til at søde og forfine både stille og mousserende kvalitetsvine. Vi betjener fødevare-, drikkevare- og endda vinindustrien. Tradition og innovative fødevarebehandlingsteknologier er perfekt kombineret for at garantere de bedste produkter. Brusa 1888, virksomhedsinspirerede tjenester med en familieorienteret tilgang.
Italien, Pinerolo
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play