... forlænger holdbarheden af fløden, så det er vigtigt at oplade den før opbevaring.
Liste over ingredienser
250 g renset og skyllet kyllinglever
2 spiseskefulde smør
1 teskefuld hakket persille
En halv teskefuld peber
Salt
2 hakkede fed hvidløg
100 ml fløde
23 stykker Graham-cracker eller toasttrekanter
Ribsgele (valgfri topping)
Afdryppede kapers
Rens de hele kyllinglever og læg dem til side. Varm en flad pande op over medium varme og læg leverne i.
...Tapas: Frosne rejer i hvidløg & persille panering, i 500G pose - En forstegt, hel, pillede reje præsenteret af Maison Caudalie i en lækker panering, klar til at blive dyppet uden optøning i olie ved 180/190°. Frosne tapas, i 500G pose (ca. 28 stykker), transporteret ved kontrollerede temperaturer, kvalitet er en værdi, som Maison Caudalie ikke går på kompromis med!
...Økologisk persille fleur de sel fra Île de Ré. Persillesmag. Håndplukket.
Ingredienser: Fleur de sel fra Île de Ré, økologisk malet hvidløg, økologisk persille.
Nettovægt 95g
Nettovægt: 95g...
... andre grøntsager. Det er nok at blande flagerne med hvidløg for at gnide dem på grillet kød. Persilleflager vil også tilføje et strejf af bitterhed og noter af aromatiske urter til dine marinader. I de rette mængder tilføjer det en sød, urteagtig smag, næsten krydret, men kan give for meget bitterhed, hvis det bruges for meget. Persille passer godt sammen med basilikum, chili, oregano, peber, rosmarin, sumak og estragon.
Reference:ART0062...
...Tre forskellige smagsvarianter
1. Tomatpasta med oliven og pesto
2. Valnøddesauce
3. Pasta med hvidløg og persille
Tilgængelige pakker:
12 stk. pakke
60 stk. pakke
Råvarer anvendt:
Sneglekød fra Helix Aspersa Maxima, sprøde vaffelskaller formet som en snegl,
Kødmør (86% fedt) tomatpasta, oliven, valnødder, løg, hvidløg, krydderier, hvidvin
Forberedelsesmetode: klar til direkte forbrug. Varm op i en forvarmet ovn ved 200 ° C i 12 minutter. Serveres varm.
Opbevaring: – 18 ° C...
...Sammensætning: groft salt fra Île de Ré, svampe (porcini og boletus), hvidløg og persille
Der kan være spor af selleri, soja, nødder, gluten, mælk, sennep, sesam og sulfitter
Reference: SEL0007...
...Sole tørret, afslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smag i alle dine retter og salater.
Forbrugt i årtusinder, er hvidløg, en meget værdsat krydderi, længe blevet en del af den franske kulinariske tradition.
I køkkenet fremhæver dette krydderi og forfiner smagen af dine retter.
Persille er en uundgåelig del af køkkenet. Både som krydderi og pynt, tilfører det sin friskhed og aroma til mange forskellige retter.
Traditionelt anvendt:
Som drys eller ved afslutningen af tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, muslinger i hvidvin, dampede kartofler.
SKU:SGP250...
...Persille og hvidløg, der udgør persille-hvidløg blandingen, er friskvasket og derefter skåret, før de bliver IQF-frosset. Dette kvalitetsprodukt er nemt at bruge, og takket være sin ZIP-pose vil det bevare alle sine smagsnuancer og aromaer.
FORPAKNING: 8 x 250 g = 2 kg...
...Er du en professionel inden for fødevarer?
Og leder du efter baby blæksprutter med hvidløg og persille i 2,9 kg?
Baby blæksprutter med hvidløg og persille passer perfekt ind i retterne.
Ingredienser
Baby blæksprutter (55%), solsikkeolie, peberfrugter, eddike, salt, hvidløg, persille, chili, antioxidant E300, syrejusteringsmiddel E330, konserveringsmidler E202, E270.
De nævnte ingredienser...
...La Moutarde Ail et Persil er en karakterfuld sennep med relevante smagsnuancer, og den er meget værdsat i det middelhavs-inspirerede køkken.
Det er en fornøjelse at nyde den sammen med grillretter (kød og fisk) og salater.
Ingredienser: Vand, sennepsfrø, eddike, salt, hvidløg 0,5%, persille 0,4%, skalotteløg, krydderi, naturlige aromaer, konserveringsmiddel: natriumbisulfite.
Findes også i spand på 1,1 kg.
Specialist in dried fruits since 1982, our company PALIMEX imports, processes, and packages the highest quality dried fruits at our facility located in the MIN of Rungis.
▶ Our Facility at the MIN of Rungis - Here to listen, here to serve you!
We developed a specific roasting and seasoning process for dried fruits in 2020. Mastery, quality, and innovation are key strengths that set us apart.
...Smørfyld med hvidløg og persille. Ideelt til at fylde dine snegle, det er også perfekt som maître d'hôtel smør til dine grillede retter og plancha.
Vægt: 5x250g...
...Tagliatelle pasta med snegle, hvidløg og persille. En klassisk og delikat fransk smag! For en rigere smag kan du tilsætte revet ost ovenpå, kombinere det med vores "Pesto sauce med snegle" eller følge opskriften på boksen. Fri for kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler. Klar på 6 min.
...Persillade biologisk "Provence d'Antan" fra Araquelle, AB-mærket
Ægte provencalsk opskrift til at give smag til dine grøntsager og alle saucer til dine varme eller kolde retter.
Tip: Bland 1 teskefuld økologisk persillade i din vinaigrette.
Ingredienser: økologisk basilikum 45%, økologisk hvidløg 40%, økologisk persille 15%. Førsteklasses produkt, sigtet 3 gange, i sin smukke dekorerede æske.
Metalæske
Nettovægt 18g...
...Ingredienser: Peberfrugt, Løg, Peber, SENNEPSMEL, Merian, Spidskommen, Hvidløg, Persille, Havsalt
Anvendelse: Cevapcici, Spyd, Stegning, Saucer
Brug nu vores "Cevapcici-krydderi" som reklameartikel eller gave. (Forespørgsler kan sendes pr. mail til: info@gojundgoj.de)
Vi tilbyder gerne vores produkter som Private Label, i storpakker og til genforhandlere.
...• Geléede saucer, både salte og søde, i IQF terninger på 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 eller 12x12x12 mm
• Smør og krydderier i IQF terninger på 8x8x8 mm
EGENSKABER
• Klar til brug
• Mulighed for tilpasning af modstandsdygtighed over for kolde behandlinger og tekstur ved varme
ANVENDELSER
• Markører til pølser, hakkebøffer, nuggets…
• Toppings til pizza
FORPAKNING
• Pose på 10 til 15 kg
• Karton på 10 kg
OPBEVARING
• 12 til 18 måneder ved -18°C
NOGLE EKSEMPLER PÅ OPSKRIFTER
• Hvidløg / persille
• Ketchup
• Tomat
• Mexicansk
• Karry
• Sennep
• BBQ
• Ost...
...Hvide paletter med en diameter på 42 mm, tykkelse 15 mm
Pasteuriserede, frosne produkter til tilberedning
Typisk brandade parmentière smag - noter af persille, hvidløg og fisk...
...Den traditionelle ledsager til argentinsk steak!
Men vi elsker det så meget, at vi også kan bruge det som dip til falafler, oksekøds-kroketter, burgere, grillede grøntsager eller pomfritter.
Med denne blanding går vi igennem alle trin: friskheden fra persille og oregano, derefter nuancer af hvidløg og til sidst en smag af mild chili. Følg brugsanvisningen: bland 1 del Chimichurri + 1 del hvidvinseddike + 2 dele olivenolie.
...I Sicilien er de kendt som "Funci di Ferla" på grund af deres foretrukne væksthabitat, nemlig ved siden af Ferulae. Sprøde og faste i munden, bliver de håndlavet og krydret med lokale krydderier, hvidløg, persille og ekstra jomfruolivenolie for at fremhæve smagen.
... kan male i dette system (som tørrede produkter)
Du kan mikronisere alle tørrede produkter såsom hvidløg, løg, persille, mynte, citron, appelsin, mandariner, banan, ingefær, gurkemeje, koriander, sort peber osv.
...Mild grøntsagscreme lavet af solbeskinnede, helt plantebaserede ingredienser
• Som dip & pålæg eller som sauce til grillretter, pasta & pizza
• Traditionel specialitet - kendt som Ljutenica i Syd- og Østeuropa samt i Mellemøsten
• Grøntsagsindhold på over 90 %
Ingredienser:
Ristede, skrællede peberfrugter 35%, tomatpuré 25%, skrællede, hakkede tomater 13%,
peberfrugtpasta, sukker, solsikkeolie, ristede, skrællede auberginer 5%, jodsalt,
løg, hvidløg, spidskommen, peber, persille
• Uforligneligt mildt krydret & frugtagtigt
• Fri for konserveringsmidler, smagsforstærkere & kunstige aromaer...