Polen, Warszawa, Poland
...Permeat fremstilles af frisk pasteuriseret skummetmælk, der dannes efter ultrafiltrering af mælk for at fjerne proteiner og fedt. Produktet tørres derefter ved hjælp af avancerede spraytørringsteknikker. Når produktet er fremstillet af valle, kaldes det nogle gange "deproteiniseret valle". Valle permeat kan anvendes i produktionen af konfekture, bagværk og faste fedtstoffer, da det er rig på laktose og lavt på protein. Det tilsættes også til produktion af is, forarbejdet ost, drikkevarer og kosmetik.
Tyrkiet, Ankara
...Det er fremstillet af pasteuriseret valle med højt proteinindhold. Det produceres ved at koncentrere valleproteiner og tørre dem med sprøjtetørringsmetoden. Det er en kilde til aminosyrer.
Frankrig, Saint-Denis-De-Villenette
...For at lave din hytteost begynder vi med at pasteurisere sødmælk og skummetmælk afhængigt af fedtindholdet, hvilket betyder, at vi opvarmer det til en meget høj temperatur i kort tid. Derefter tilsætter vi kulturerne til hytteosten, og vi lader det fermentere ved stuetemperatur i et par timer. Når mælken er blevet til ostemasse, adskiller vi den fra valle ved centrifugering (som i en salatslynge). Din hytteost pakkes i glasbeholdere, klar til at blive nydt.
Finland, Turku
...Økologisk Frisk Ost Fyldt med Økologisk Fløde Ingredienser Økologisk Pasteuriseret Mælk, Økologisk UHT Fløde 41%, Syre Regulering: Mælkesyre, Naturlig Valle, Salt, Løbe Oprindelse af Økologisk Mælk Italien-Apulia Volumen: 125g...
Tyrkiet, Ankara
...flødeost, let fløde, flødeost, edam og gouda, - linjer til produktion af yoghurt, - drik-yoghurt, linjer til produktion af smetana og kefir, - linjer til produktion af fløde og smør, - linjer til produktion af mælkepulver og valle-pulver, - linjer til produktion af is, linjer til produktion af mælke-desserter, - CIP-enheder (NEP), - kølerum, - etablering af komplette laboratorieenheder. - Vi etablerer...