Belgien, Beringen
...Tag en okse ribbensteak og skær den i bøffer. Dette giver dig en ribben cutlet. Hvis du fjerner knoglen fra bøffen, bliver den til en scotch fillet. Ligesom en scotch fillet er ribben cutlets møre, fulde af smag, og de fungerer bedst, når de tilberedes på en pande, på en grill, eller skæres tyndt til en okse-stir-fry.
Østrig, Königsdorf
...Tag en okse ribbensteak og skær den i bøffer. Dette giver dig en ribben cutlet. Hvis du fjerner knoglen fra bøffen, bliver den til en scotch fillet. Ligesom en scotch fillet er ribben cutlets møre, fulde af smag og fungerer bedst, når de tilberedes på en pande, på en grill eller skæres tyndt til en okse stirfry.
Frankrig, La Garde
... style ribben, Benløse strip steak, Bottom round london broil, Bottom round roast, Chef cut ribeye, Brisket point, Chuck arm roast, Chuck tender, Cross rib roast, Filet mignon, Rump roast, Korte ribben, Shank primal, Sirloin flap, Strip filet, Tenderloin roast, T-bone, Hele brisket, Top sirloin steak osv. Forsendelsesdetaljer: Forsendelsesmetode: 40 FT HIGH-Q Kølede BEHOLDERE -18C - Med skib. Mål: Total nettovægt 27 MT i hver 40 fods frysercontainer med TR-nummer i hver kasse. Estimeret forsendelsestid: 35 til 43 arbejdsdage Inspektion: Forudgående sanitær kontrol.
Spanien, Valencia
... BEGIVENHED HVOR SOM HELST I SPANIEN MED ALLE GARANTIER FOR SUCCES. VORES FORHOLD MELLEM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESSIONELLE. med groft salt og hvidløgsolie. 2 timers tilberedning. -Koteletter og Michanas, krydret med peber-salt. SVIN: - Hele pattegrise, tilberedt på spyd eller grill. Krydet med saltlage, vin, citron og aromatiske urter. 4 timers tilberedning. •- Iberiske ribben på grill, krydret med peber-salt og chimichurri. 3 timers tilberedning. -Lår på grill, fyldt med bacon og krydret med peber-salt og krydderier.
Tyskland, Mechelgrün
...Husdyrslagtet økologisk pølse og husdyrslagtet økologisk kød fra svin og okse fra egen gård. Vi slagter på faste tidspunkter. Økologiske kødvarer - Oksefilet - Roastbeef - Oksebryst - Svinebryst - Goulash - Sauerbraten Kogekød - Benstykker - Kam - Lænd - Kotelet - Skærekød - Svineskank - Bacon - Ribben - Kødben - Wellkød Frisk, røget og på glas økologisk pølse - Leverpostej - Blodpølse - Stegepølse - Jagdpølse - Mettwurst - Peberpølse - Stegepølse dej For økologiske markeder og slagterier arbejder vi også på helt særlige ønsker og din bestilling. Spørg os, vi rådgiver dig gerne.