...Tag en okse ribbensteak og skær den i bøffer. Dette giver dig en ribben cutlet. Hvis du fjerner knoglen fra bøffen, bliver den til en scotch fillet. Ligesom en scotch fillet er ribben cutlets møre, fulde af smag, og de fungerer bedst, når de tilberedes på en pande, på en grill, eller skæres tyndt til en okse-stir-fry.
...Tag en okse ribbensteak og skær den i bøffer. Dette giver dig en ribben cutlet. Hvis du fjerner knoglen fra bøffen, bliver den til en scotch fillet. Ligesom en scotch fillet er ribben cutlets møre, fulde af smag og fungerer bedst, når de tilberedes på en pande, på en grill eller skæres tyndt til en okse stirfry.
... BEGIVENHED HVOR SOM HELST I SPANIEN MED ALLE GARANTIER FOR SUCCES. VORES FORHOLD MELLEM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN.
VI ER PROFESSIONELLE.
med groft salt og hvidløgsolie. 2 timers tilberedning.
-Koteletter og Michanas, krydret med peber-salt.
SVIN:
- Hele pattegrise, tilberedt på spyd eller grill. Krydet med saltlage, vin, citron og aromatiske urter. 4 timers tilberedning.
•- Iberiske ribben på grill, krydret med peber-salt og chimichurri. 3 timers tilberedning.
-Lår på grill, fyldt med bacon og krydret med peber-salt og krydderier.
...Husdyrslagtet økologisk pølse og
husdyrslagtet økologisk kød
fra svin og okse fra egen
gård. Vi slagter på faste tidspunkter.
Økologiske kødvarer
- Oksefilet
- Roastbeef
- Oksebryst
- Svinebryst
- Goulash
- Sauerbraten
Kogekød
- Benstykker
- Kam
- Lænd
- Kotelet
- Skærekød
- Svineskank
- Bacon
- Ribben
- Kødben
- Wellkød
Frisk, røget og på glas økologisk pølse
- Leverpostej
- Blodpølse
- Stegepølse
- Jagdpølse
- Mettwurst
- Peberpølse
- Stegepølse dej
For økologiske markeder og slagterier
arbejder vi også på
helt særlige ønsker
og din bestilling.
Spørg os,
vi rådgiver dig gerne.