Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... inspirerende. Sandheden er, desværre for os, at ikke alle kan manipulere med denne gren. Kun specialiserede personer eller restauranter anvender teknikker fra molekylær gastronomi. Men selvom, har vi gode nyheder til dig! Du kan stadig lære mere om denne kulinariske stil, der tager videnskaben om madlavning, udvælgelse, forberedelse, servering og nydelse til nye højder. Molekylær gastronomi er en videnskabelig disciplin inden for de kulinariske kunstarter, det er klart. Hvordan det fungerer, og hvad det indebærer, er endnu ikke fortalt.
Frankrig, Grasse
...Tykningsmidler, geléstoffer, syreholdige midler, konserveringsmidler... Der er flere kategorier af tilsætningsstoffer, der anvendes i fødevareindustrien. Der er ofte produkter fra naturlige kilder såsom Agar Agar, som fås fra forskellige alger. Essentielle i moderne kreativ madlavning, især molekylær gastronomi, bruger flere professionelle teksturmidler til at forfine og bedre kontrollere...
Frankrig, Saint Angeau-Val De Bonnieure
... vedligeholdelse i mekanik, hvor flydende nitrogen bruges til kolde samlinger (frettering) eller til at udføre termiske chok. (Industriel vedligeholdelse) I cryoterapi centre, til velvære og restitution. Endelig i restaurationsbranchen til molekylær gastronomi, hurtigfrysning af fødevarer.
Tyskland, Kiefersfelden
Hvis du leder efter delikatesser af høj kvalitet, eksotiske fødevarer eller andre ingredienser til topgastronomi, men også til molekylær gastronomi, kan du ikke undgå VALLOFOOD. For VALLOFOOD er Tysklands delikatesseforhandler ved den tysk-østrigske grænse og er blevet en uundgåelig partner for top- og toque-gastronomi. Så det er ikke overraskende, at du selvfølgelig også kan købe kaviar fra VALLOFOOD - i mange varianter og selvfølgelig i den højeste kvalitet.
Frankrig, Quarante
... kvalitet, men altid i en afslappet og varm atmosfære. Elegante og rummelige opholdsområder, der tilbyder intime, funktionelle, fuldt udstyrede og klimatiserede opholdssteder. En restaurant med en afslappet atmosfære - ingen molekylær gastronomi eller personale i uniform - hvor du kan nyde middelhavsmad, enkle retter lavet af friske råvarer, i en venlig atmosfære, der er værdsat af både beboere og lokale.