...Majstortillas er et grundlæggende element i det mexicanske køkken, lavet af masa harina (majsmel) og vand. De har været en basisfødevare i mesoamerikanske kulturer i tusinder af år, der går tilbage til aztekernes og mayaernes tid.
Forberedelsesprocessen involverer nixtamalization, hvor tørrede majskerner bliver gennemblødt og kogt i en alkalisk opløsning, normalt kalkvand. Denne proces forbedrer den ernæringsmæssige værdi af majsen, hvilket gør essentielle næringsstoffer som niacin mere biotilgængelige, og forbedrer også smagen og teksturen af tortillas.
A POP! producerer tortillas og totopos kun med nixtamaliseret og certificeret mexicansk majsmel, blå eller hvid, uden GMO'er eller konserveringsmidler.
Flere størrelser: 12 eller 14 cm i diameter. Og også i form af totopos.
Uden konserveringsmidler: Beholdt kun i vakuum.
Hyppige leverancer: Lokal produktion og ugentlige leverancer i Storkøbenhavn. Forsendelser inden for 24/48 timer til Portugal...