...Pitted økologiske oliven i olivenolie – CAIXEIRO
Opdag Caxeiro økologiske oliven: en lækker blanding af grønne og lilla Cobrançosa-oliven, der er bevaret i ekstra jomfru olivenolie. Perfekt til forretter!
...Er du engrosforhandler eller distributør inden for fødevarer, og er hele CROC'ELLA violette oliven noget, der interesserer dig?
De hele violette oliven bruges generelt i salte retter.
Ingredienser: Oliven, vand, salt, citronsyre.
CROC'ELLA, importør og leverandør af oliven, antipasti og tørrede frugter i Frankrig, i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur, i departementet Bouches-du-Rhône (13...
...Mørk lillaoliven tilhører en sort af citron og blandede krydderier. Denne oliven har en meget VARM smag og er let bitter.
Forskellige produktstørrelser: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg
Ursprungsland: Algeriet...
...Olivenvarianten er cornicabra, som har en let bitter eftersmag. Denne type oliven er perfekte som snack eller forret. Desuden har cornicabra-oliven en enorm alsidighed, når det kommer til at kombinere dem, enten som tilbehør til andre retter eller i en salat.
... eller efter tilsætning til salater og for alle
aldre og veganere.
Farve: Gennemgående til fuld lilla sort.
Smag & aroma: Typisk for naturlige sorte oliven uden fremmede lugte
Tekstur: Fast & kødfuld
Udseende: Fravær af fremmedlegemer
Total defekt: 15 % maks "ifølge Codex 66/1981 Standard"
• Brudte stykker: 15%
• Sten eller stenfragmenter: Maks. 1 sten eller stenfragmenter /300g skivede oliven
Patogene bakterier: Fri for patogene mikroorganismer
https://www.2brother4olives.com/en...
...En kødfuld tekstur, en let sprødhed og en kraftig frugtsmag, har Kalamata-oliven erobret verden af snacks, og ikke kun med et glas ouzo eller tsipouro!
Dyrket i Peloponnes, ikke langt fra Kalamata-regionen, er denne oliven genkendelig på sin sort/lilla farve, sin mandelform og sin glatte skal.
Vores høst er udelukkende håndplukket og i modenhed, når frugten får sine smukke farvetoner.
De er...
... forskellige nuancer af dyb lilla og brun. Det faktum, at vores dyrkningsmetode er strengt økologisk, og at træerne ikke vandes kunstigt, bidrager til den høje kvalitet af olivenene. Efter indsamlingen adskilles bordolivenene med en speciel maskine og kategoriseres efter størrelse. Typisk er der 5 størrelser af bordoliven. I vores familie sælger vi kun de største til vores kunder. De vil blive overbevist om kvaliteten ved den første smagning!