...Perfekt til at ske i hverdagen med kvark.
Næringsværdier pr. 100 g
Energi 464 kJ / 110 kcal
Fedt 4,0 g
Mættede fedtsyrer 2,8 g
Kulhydrater 10 g
heraf sukker 10 g
Protein 8,6 g
Salt 0,50 g...
...Frankfurter grønne saucer – fra det tidligere enkle suppeurter har der udviklet sig et internationalt populært krydderi.
Persille giver næsten alle salte retter en afbalanceret grundsmag. Kolde retter som salat, æg, råkost og dips på kvark-, flødeost- eller yoghurtbasis får med lidt persille et krydret-frisk finish. Men også varme retter som lyse saucer, fiskeanretninger, fjerkræ og fyld til stegning.
...Mikrobølge måleapparat, Kontinuerlig InLine måling af tørstof eller konsistens
Beskrivelse
Ved mikrobølge måleteknologi genereres en elektromagnetisk bølge med meget lav energi. Dette signal kobles via en antenne ind i produktet (Cellulose, Ost, Mælk, Kvark osv.). Afhængigt af de dielektriske egenskaber ved produktet, breder signalet sig i produktet. Efter at signalet har passeret produktet...
...Ingredienser: Purløg, paprika, havsalt, sukker, majsstivelse, hvidløg, merian, oregano, aroma (indeholder: SELLERI, BYG, HVETE), løg, SENNEPSMEJLE, solsikkeolie, gurkemeje
Brug: ca. 2 teskeer pr. 125 g crème fraîche, skyr, yoghurt, kvark
Brug nu vores "Dipp Provence med 18% salt" som reklameartikel eller gave. (Forespørgsler kan sendes til: info@gojundgoj.de)
Vi tilbyder også gerne vores produkter som private label, i storpakker og til genforhandlere.
...Birke sukker Xylit
Nyd sukkerfrit! Denne alsidige sukkererstatning smager og ser ud som sukker og kan doseres 1:1 som sukker. Den er kalorielet og ideel til bevidst sødning af te & kaffe, yoghurt, kvark eller desserter samt til madlavning og bagning.
*Når mad og drikke regelmæssigt sødes med Xylit i stedet for sukker, bidrager det til at bevare tandmineraliseringen og medfører, at blodsukkerniveauet stiger mindre efter indtagelse sammenlignet med indtagelse af sukkerholdige fødevarer og drikkevarer.
Oprindelse: Finland eller Kina
Emballage: 25 kg sække...
...Efter bedstemors opskrift tilbereder vi stadig denne søde specialitet fra Kärntens køkken. Den lækre fyldning? Tørrede pærer (Kletzen), kvark, kanel og sukker.
Den typiske smag får Kasnudel fra den brune mynte. Bare vidunderligt! ...
Indhold pr. pakke: 50 stk. i PE-pose...
...De Kokosnootskaller, der normalt brændes som affald, genbruges nu i form af Coconut Bowls, Coconut Candle's og Coconut Candle Holder.
Stilfuld Kokosnød Skål
Denne kokosnød skål er perfekt til kvark, smoothies og for eksempel en lækker morgenmad med yoghurt eller cornflakes. Ingen kokosnød er den samme, og derfor er hver skål også unik. Er du også på udkig efter en kokosnød til større måltider...
...IntelleWaferBall er en produktionslinje til vaffelbolde. Du kan også tilføje variation ved at ændre former og størrelser (dyrefigurer, fyld med kogt kondenseret mælk, cremer osv.). Den gør det muligt at producere produkter med fyld af kvark, ost, salat og paté (salt linje).
...Med den prisvenlige og effektive anlæg kan vi fylde yoghurt, kvark og andre pastøse produkter i beholdere med præcise volumener. Den har i årtier vist sig at være solid og tilbyder en nøjagtig fyldning op til 120 g. At blande frugt, også med stykker, er heller ikke et problem. ASTA-eismann fyldnings-/doseringpumpe kan nemt integreres i andre emballagesystemer efterfølgende.
...Fra safran af meget høj kvalitet kommer en gelé, der overrasker på oste. Som finish på kødretter som andebryst løfter den smagen uden at overdøve. Den kan også kombineres med cremede eller mælkeholdige desserter: risengrød, kvark…
Visuelt er det et meget smukt produkt, da stigmas forbliver i suspension i geléen.
Sammensætning: økologisk rørsukker, citronsaft, safranstigmas, agar-agar.
Opbevaring: 3 år.
Glas på 215g.
...Vores lille tabletop-maskine til fyldning af friskost (cremet), kvark, cremer, fedt, cremet sennep...
Tilførsel af mediet efter "fedtpressen-princippet" via to udskiftelige 10-liters patroner og flydende låg. Velegnet til f.eks. friskost (cremet), kvark, cremer, fedt.
Oprindelsesland: Tyskland...
...Udvid din kostplan og nyd en smagsmæssig mangfoldighed med de uimodståeligt lækre smagspulvere fra NFG New Food Group! Forfin og nyd kvarkretter, shakes, müsli eller grød med vores utrolig velsmagende Chunky Flavour. Bring nu variation ind i din kost og oplev mangfoldigheden af vores smagspulvere, der fås i en række forskellige smagsvarianter. Vores kalorielette smagspulvere indeholder sødestoffer og er perfekte til at søde kvark, yoghurt eller andre mælkeprodukter. Udforsk verden af smagsvariation med vores kvalitets smagspulvere og bring variation ind i din daglige kost!
...Krydderiblandingerne er fremragende til at lave en grill- eller urtesmørre ud af almindeligt smør. De kan også bruges som dip i kvark, creme fraiche eller skyr for at lave lækre dips.
-eget fremstillet-
Krydderier udelukkende til industri og handel.
For yderligere information om vores produkter, besøg venligst vores hjemmeside eller kontakt vores salgsafdeling.
Dit team fra HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
...-linolensyre en smertelindrende og betændelseshæmmende effekt. Det regulerer blidt blodtrykket nedad og udligner forholdet mellem LDL-kolesterol og HDL-kolesterol.
Alfa-linolensyrer har desuden en beskyttende effekt og sænker risikoen for hjerteanfald og koronar hjertesygdom, da de forebygger blodpropper og sænker blodfedt niveauerne.
Vi anbefaler en maksimal dosis på to spiseskefulde hørfrøolie om dagen, et populært opskrift er for eksempel kogte kartofler med kvark og koldpresset Urkraft...
...Flavour Drops er opgraderingen til smagsneutrale fødevarer som naturel yoghurt, kvark, skyr eller også neutral whey protein. På den måde kan alle yndlingsretter og -drikke nemt forvandles til den ønskede smagsretning med et par dråber, kaloriefrie, veganske og uden sukker.
Hemus Milk Commerce Ltd er en producent af ost (bulgarsk Kashkaval) og andre mejeriprodukter fra Bulgarien. Vi har produceret højkvalitets traditionelle bulgarske mejeriprodukter siden 1994. Vi har eksporteret bulgarsk ost over hele verden (USA, Canada, Australien osv.). Vi bruger fåre- og komælk.
...Enkeltcylinder kolbendosør / fyldeanlæg til fødevarer
op til 1200 pakninger/timen
Tilgængelig i forskellige udførelser med passende individuelle lukkeventiler og produkttank,
op til 6 rækker til fyldning af fødevarer, herunder:
Saucer, supper, patéer,
Sennep, ketchup, peberrod, pesto, dressinger
Marmelade, honning,
Yoghurt, kvark...
...egnet til fremstilling af rør-yoghurt, desserter og kvark
Frugtforberedelse skovfrugter fra kontrolleret økologisk dyrkning, med økologisk rørsukker fra Østrig, med frugtkrop, uden aromatilskud
Opbevaring: +10°C (+/- 5°C), mindste holdbarhed: i uåbnet emballage 200 dage fra produktionsdato, åbnet 14 dage
Frugtindhold: 47,0%
Samlet sukker pr. 100 g forberedelse: 43,2 g
Indholdte allergener: ingen...
... udviklingen og produktionen af emballagerne. Kun de mest egnede materialer og teknologier anvendes.
Vores sortiment omfatter blandt andet emballager til:
Yoghurt
Margarine og smør
Småkager og chokolade
Mohrenköpfe (chokoladehoved)
Kvark og dessert
Is
Fastfood og take-away
Færdigretter, salater, kød og ost
Convenience food
Traiteur- og delikatesseemballager
Låg
Doseringkopper og doseringsske...
...Schwarzwaldmilch GmbH Offenburg har mange års erfaring inden for spraytørring, og siden 1993 har vi været en pålidelig partner og kontraktproducent for anerkendte virksomheder inden for fødevare- og medicinalindustrien.
Vores kompetence inden for kontraktproduktion bygger også på vores historie som producent af mejeriprodukter. Allerede i 1950'erne producerede vi flødeost, yoghurt, kvark og smør...
...mælkelinjer; yoghurt, ayran og kefir linjer; produktionslinjer for mange ostevarianter såsom hvid ost, kvark, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, flødeost; frugtsaft, marmelade, syltetøj og melasse produktionslinjer laver is og mælkesøde produktionslinjer; læskedrikke, cola drikke, chokolade, margarine, tomatpuré osv. etablering af specialudstyr til produktionsanlæg og levering af rettet levering til fødevareindustrien.
... pasteurisering, pasteuriseret drikkemælk, mælkelinjer; yoghurt-, ayran- og kefir-linjer; produktionslinjer for mange ostevarianter såsom hvid ost, kvark, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, helloumi, flødeost; frugtsaft, marmelade, syltetøj og melasse produktionslinjer, samt is og mælkesød produktion linjer; læskedrikke, cola, chokolade, margarine, tomatpuré osv. etablering af specialudstyr til produktionsanlæg og levering af rettet levering til fødevareindustrien.
Om det salte som klassiker inden for regional og tysk køkken i det originale Weckglas, søde og salte pålæg, sennep og chutneys, frugtpulver som topping til f.eks. müsli, yoghurt, kvark eller frugtlæder som en sund snack.
Alle har de én ting til fælles: deres holdbarhed opnås gennem gamle konserveringsmetoder, uden konserveringsmidler, smagsforstærkere samt gluten- og laktosefri.
Gammelt...