...Gin er en spiritus, der opnås ved at aromatisere neutral alkohol med enebær og andre krydderier (engelsk angelik, koriander, ingefær, dild…)
Oliviers personlige touch er at tilsætte citron og Génépy.
Deraf navnet "Gin des Sommets", og ja, i de sydlige Alper har vi også vores regionale gin!
Gins var oprindeligt britiske eller hollandske.
Nydes ren med et par isterninger eller på knust is eller i velkendte long drinks som Gin Fizz og Gin Tonic.
Disse to cocktails blev skabt af den britiske marine under deres mange rejser.
...Ras el-hanout er en orientalsk krydderiblanding, der primært bruges til tilberedning af retter som tajines, chorba eller couscous.
Denne krydderiblanding har ikke en præcis opskrift. Den er resultatet af krydderhandlerens kreativitet, som forbereder den med rå krydderier, knust eller i pulverform.
Blandingen indeholder primært ingefær, koriander, muskatnød, gurkemeje, peber, spidskommen og...
...Det kaldes en neoklassiker; at teste det er at adoptere det
Ingredienser:
Fransk premium gin, brombærsaft, citronsaft, sukkersirup, fennikel, koriander, citronsyre
Format: 1 liter (10 cocktails)
Alkoholprocent: 18% vol.
Servering: Direkte i et old fashioned glas fyldt med isterninger eller knust is
KVALITETSDRIK
Tro mod vores filosofi har vi smagt på mange Bramble med kommercielle produkter...
... over bålet, indtil kokken falder om af udmattelse, fordi han vil smage den guddommelige mad." Pilaf reddede Tamerlanes hær og blev den primære føde for indbyggerne i Centralasien. I dag pryder denne ret både festlige og daglige dastarkhan (bord). Kryddersalt til tilberedning af pilaf, ris og kødretter lavet derhjemme: i en gryde, i ovnen og i mikrobølgeovnen.
Ingredienser
Havsalt, zira, koriander, tørret barberry, knust sort peber, malet chili.
Brug til
Brug krydderiet til tilberedning af pilaf, risretter og kød tilberedt derhjemme: i en...