Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... ingredienser. Uden kunstige E-stoffer. Vægt: 0,280 Kg Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved Tª under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalg, hakning, æltning, fyldning og modning. Ingredienser: Kød fra iberisk bellota-svin, salt, sukker, naturlige krydderier, vegetabilsk protein. Vægt: 0,280 Kg...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Fremstillet af det mest udvalgte magre kød fra vores iberiske eksemplarer, præsenterer vores "Naturlige" Ege-foede Iberico Chorizo et intenst orange-rødt farve, der er blødt at røre ved og har en medium hårdhed med en intens aroma, hvor paprikapulveret, der anvendes i fremstillingen, skiller sig blidt ud. Med en intens og gennemtrængende smag givet af det iberiske svinekød, vi bruger i fremstillingen, er vores Chorizo en fryd for selv de mest kræsne ganer. Nu skåret i blisterformat, ideelt som gave. SKU:245003 Forsendelsesvægt:0.2 kg...
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...Svinehoved Sort Tyr Hvid Tyr Bønne Butifarra Leverpaté Land Butifarra Cular Butifarra Sort Butifarra Catalansk Cular Sant Roc Æg Butifarra Blodpølse Hvid Butifarra Malagueño Chorizo...
Spanien, Murcia
...Vores Iberico-kød udviser teksturer og smagsnuancer, der vidner om vores omhyggeligt overvågede produktionscyklus. Uanset om det er til hotelbranchen eller forbrugeren, hvorfor ikke nyde Iberico-svinet i alle dets former? Vægt: 1,2 kg...
Spanien, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Den iberiske Bellota Cular Chorizo fra DOMPAL er lavet af hakket kød og svinefedt, krydret med paprika og hvidløg, alt sammen fyldt i naturligt tarmskind. Omtrentlig vægt 1,3 kg...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Håndværksmæssig fremstilling af produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røget bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, frisk skinke, frisk knogle, og naturligvis de salte og friske produkter som: Øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Spanien, Finestrat
...Spansk iberisk chorizo; Tilgængelig som iberisk chorizo eller fra almindelige fedesvin.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er fremstillet med en omhyggelig udvælgelse af hakket / skåret kød, tilsat salt, paprika og andre krydderier, hvilket resulterer i vores Chorizo Sarta Ibérico Extra. En sand delikatesse for ganen, der uden tvivl vil imponere dem, der prøver det. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige kendetegn, der tydeligt adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i...
Spanien, Madrid
Frankrig, Auros
...chorizo i naturlige tarme med sin blomst, perchespølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flad. Vi fremstiller også kogt charcuteri: hjemmelavet hvidløgspølse, baskisk paté med Espelette-peber, vores berømte bedstemorpaté (med cognac, fløde og små svampe), kogt skinke, boudin med béarnais-kød, galabar-boudin og boudin brasse med kød, samt terrine af svinefødder. Derudover producerer vi marinerede kød til grillning som vores berømte grillskinke à la Lomo og friske pølser.
Frankrig, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez okse-lam i 55 eller 90g, kød, fars, chorizo til grill, osv. Den kreative sortiment af saucisserie tilbyder også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og kartofler, med grillede grøntsager, med grillede løg, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Tilgængelig i selvbetjeningsafdelingen...
...Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) og modnet i et naturligt tørreområde.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Frankrig, Laissac
... oksekød, chorizo, guanciale, tørret pølse, saucisson, udgør vores sortiment af nitritfri charcuteri fremstillet i vores værksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også opfinderen af Popines: fint skåret charcuteri i et 100% genanvendeligt og pantbart glas. Når den er vakuumpakket, kan Popinen holde sig i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i 3 størrelser (Popine, Marmite, Chaudron), vil den ledsage dine raclette-retter om vinteren og charcuteri-plader om sommeren.
Portugal, Valença
... at fordele dem mellem flere fabrikker. De produkter, vi sælger, er: Konserves af frugt, bælgfrugter og grøntsager, Konserves af fisk, Oste og osteanaloger i skiver og revet, Charcuteri (pålæg, bacon, chorizo, salami, semuladej, vegetabilske og olivenolier, juicer og nektar, chokolade og småkager, frosne grøntsager, UHT-mælk, kølesalater, saucer (mayonnaise, ketchup, sennep og mange flere), frosset fisk og ultrafrosset skaldyr (rejer), frosset kød af svin, kvæg og fjerkræ.
... pacifisk torsk, jordbær, hvidløg, pølser (skinke, serrano, chorizo, sort chorizo osv.), lime/limefrugter, fisk, ris, ost, mucua, maruvo, fuba de bombo/fuba af majs, okra, palmeolie osv. Drikkevarer som cuca Kizaca, snacks fra området, tørret fisk osv. Kød osv. ANG LESS GOLD IMPORT OG EKSPORT LDA præsenterer forskellige løsninger, der muliggør tilfredsstillelse af vores kunder og partnere med højere...
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri. Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
Spanien, Chipiona
...Peberfrugter, Tomater, Gulerødder, Pastinakker... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Forarbejdede produkter: Olivenolier, Sherryeddike, Oliven, Ansjoser, Makrel, Muslinger, Sardiner, Tun, Chorizo, Ibériske skinker, Oste, Basilikum, Peber, Cayenne, Kanel, Spidskommen, Nelikker, Laurbær, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Vores produkter stammer alle fra lokal produktion, vi vælger vores partnere med omhu for at levere de bedste produkter fra Andalusien.
Portugal, Leiria
... unik smag. Med tilføjelsen af charcuteriprodukter til sit portefølje har vi skabt et nyt mærke - MANDUCA ®, hvor vi har forskellige produkter som: Rispølse; Farinheira; Negrito; Salpicão; Røget mave; Skinke; Friske pølser og Merguês; Spyd; Roti; Hjemmelavet chorizo. Altid tro mod de håndværksmæssige produktionsprocesser og de strenge kriterier for udvælgelse af råvarer, har vi som MISSION: At...
Spanien, Vallecas
Vil du købe kød online hurtigt, nemt og sikkert? Hos Discarlux specialiserer vi os i salg af kød af den bedste kvalitet. Vi er eksperter i oksekød fra nationale og europæiske dyr. Det har aldrig været lettere at købe gourmetkød online. Hvis du ønsker kød online til den bedste pris og kvalitet, så tag et kig på vores online butik. Vi har de bedste produkter: ribeye steak og kvæg, oksemørbrad, okseburger, tørret kød, chorizo, blodpølse og meget mere. Discarlux, din pålidelige hjemmeside til kødlevering.
Frankrig, Villefranche De Rouergue
Siden sin oprettelse i 1962 har virksomheden SACOR specialiseret sig i tørret kød fra Sydvestfrankrig. SACOR tilbyder fødevarer baseret på traditionelle og regionale opskrifter. Virksomheden tilbyder således tørret pølse, tørret salami, charcuteri-plader, chorizo, tørret skinke, coppa, pancetta, salami, røget bryst osv. Virksomheden forpligter sig til gennemsigtighed og smagens excellence.
... fiskepaté - Vegetabilske patéer og smørbare cremer - Konserves af svinekød, chorizo og vildtkød i olie - Håndlavede oste - Chokolade og marmelade med forskellige smagsvarianter - Ren honning - Bie pollen - Økologiske urter og krydderier. Tøv ikke med at nyde vores håndlavede produkter med den bedste smag og kosmetik, der vil hjælpe med at pleje din hud.
Spanien, Sevilla
... overskrider grænser og efterspørges i alle lande. Olivenolie er den grundlæggende og karakteristiske ingrediens i middelhavskosten. Den stammer fra Andalusiens jorde, og dens anvendelse er primært kulinarisk og meget gavnlig for helbredet. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvid, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinas er konserverede, marinerede eller pølseprodukter. Blandt de mest kendte er chorizo, salchichón, caña de lomo og andre pølser som butifarra, morcón eller fyldt kød. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Spanien, Lugo
LUALCO S.L. er en virksomhed, der tilhører kødsektoren og er dedikeret til udskæring og salg af friske, kølede og frosne kødprodukter. Deres faciliteter, godkendt af EU, ligger i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Blandt deres aktiviteter fremhæves: udskæringslokale, pølser (galicisk chorizo, salchichón, chicharrones, zorza osv.), salteprodukter (galicisk lacón, bacon, tarme...), hakket kød...
Spanien, Alcobendas-Madrid
... i Alcobendas. Vi er leverandører af iberisk svinekød. De produkter, vi tilbyder, er: pluma, secreto og solomillo. Og i tørrede produkter: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involveret i hver del af processen fra opdræt til markedsføring og distribution af kød og tørrede produkter. Kontakt os og anmod om information om vores produkter og tjenester. Vores hjemmeside www.navarretintoibericos.com...
Spanien, Chantada
... svinekødsprodukter - Galicisk oksekød - Lacón fra Galicien - Serranoskinke af hvidt svin eller Duroc - Økologiske havalger - Økologiske grøntsagskonserves - Konserves fra havet - Galiciske oste - Økologiske marmelader og honninger - Olier og saucer til kød - UHT mælk - Kaffe - Chokolade - Vine og likører og meget mere!
Spanien, Calera De León
... charcuteri. Vi producerer og markedsfører også iberisk Pata Negra-kød: presa iberica, pluma, ribben, filet mignon... Det er vigtigt at understrege, at vi udelukkende arbejder med Pata Negra. Det bedste af de produkter, der stammer fra pure iberiske svin. Derudover er vi et par dyrlæger, der er engageret i dyrevelfærd og respekterer de lokale håndværk i vores område. Vores arbejde garanterer altid sporbarheden af vores produkter, som er certificeret af de kompetente kontrolorganer. Vi har nu i over 5 år markedsført vores produkter direkte i Frankrig.
Spanien, Córdoba
... inviterer dem til at nyde vores skinke. VI ER FAMILIE. Tredje generation allerede... og en fjerde på vej. Vores bedstefar arbejdede for at danne en stor familie (og så stor, at vi er næsten 80 personer), han lærte os metoderne og retningslinjerne, og vi fortsætter med at arbejde som den første dag, med vores hænder, dag efter dag producerer og plejer vi de produkter, du kan købe online, det vil sige vores pølser (chorizo, blodpølse, salami...), de forberedte og vores gode skinker, som vi passer på som de juveler, de er.
Populære lande for dette søgeord