Italien, Imperia
... koldproduceret fra håndplukkede oliven, der får lov at hvile i jorden og pakkes uden at blive filtreret lige før afsendelse. "Mosto Oro" eksemplificerer de typiske egenskaber ved Taggiasco Ekstra Jomfru Olivenolie, der er produceret uden at gå på kompromis med kvaliteten. Især udfører vores oliemølle en to-fase olieekstraktion, som gør det muligt for os at opnå olier, der er relativt rigere på polyfenoler og derfor mere velsmagende og duftende. kode:GULD .10...
...Den ekstra jomfruolie er nemlig rig på lipider, på fedtsyrer udtrykt i triglycerider, som sammen med fedtopløselige vitamin E og beta-caroten har en antioxidantvirkning for kroppen, hvilket har positive effekter på sundheden, styrker immunforsvaret og sænker kolesteroltallet.
Italien, Sant'agata De Goti
...Den økologiske ekstra jomfruolivenolie BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbrug, der kendetegnes ved en meget lav syreindhold (0,1%) og et højt indhold af polyfenoler og vitamin E. Olien er fremstillet af olivensorterne Ortice, Ortolana og Racciopella, som er høstet direkte fra vores olivenlunde. Dyrkningen af oliven foregår økologisk med kun brug af organiske gødninger. Efter høsten i slutningen af oktober følger en øjeblikkelig presning af oliven med den traditionelle koldpresningsmetode, der er i stand til at bevare olies organoleptiske egenskaber.
... vegetale toner. Coratina olivenolie skal nydes og værdsættes for de unikke og uforvekslelige smagsnuancer, den frigiver. Der er mange fødevarer, der passer godt til denne olie med en vigtig og markant smag. I køkkenet anbefales den til dressing af grøntsager og grillet kød, porcini svampe, men også til supper med blandede bælgfrugter, salat tomater og især til sæsonens oste. Coratina olien har også det højeste indhold af oliesyre, som modvirker det dårlige kolesterol.
Italien, Amelia
...Over det beskyttede område kendt som "olievejen" i Umbrien, på de bølgende Amerini-bakker, dyrkes vores oliven. Vi udvinder vores olie FenOlio udelukkende fra vores egne oliven. Olie er rig på polyfenoler, kraftfulde naturlige antioxidanter med høje niveauer af vitamin E, der kan modvirke de skadelige virkninger af frie radikaler. Kvaliteten af FenOlio kendetegnes ikke blot ved det lave...
... for 24 timer ved hjælp af mekaniske metoder (koldpresning); denne metode gør det muligt at opnå en ekstra jomfruolie af høj kvalitet. Ved første øjekast præsenterer vores olie, der udelukkende er produceret i området omkring FARNESE, en smaragdgrøn farve med gyldne nuancer og udsender en frugtagtig duft, der minder om den modne oliven, der netop er plukket. Den har en markant smag med noter af artiskok. Ved smagning efterlader den en behageligt krydret og let bitter eftersmag med mandelagtige nuancer. Den er rig på vitamin E, polyfenoler og andre antioxidanter.
Italien, Grumo Appula
... webshoppen og vælge mellem små og store emballager samt fordelspakker. CORATINA OG OGLIAROLA OLIVEN gør vores olivenolie så unik. Coratina-oliven, hvis hoveddyrkningsområde ligger i Apulien, har kendt for at have det højeste indhold af olivenolie-polyfenoler. Den overstiger gennemsnitsværdien af polyfenoler fra andre olivensorter med op til 300%! Coratina-oliven anvendes 100% i vores "Smeraldo...
Populære lande for dette søgeord