Italien, Imperia
...Den Ekstra Jomfru Rêuza er født af foreningen mellem to italienske kultivarer af stor værdi, og effekterne er ganske forskellige fra hinanden: Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven. Ekstra Jomfru Olivenolie · 100% Italiensk olie – koldpresset · Fået fra Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven · Sød og aromatisk, fremragende dressing til salater og grøntsager Rêuza er et højt udvalgt produkt...
Italien, Capo D'orlando
...calcium og fibre, som alle er vigtige næringsstoffer for vores krop. Desuden har de et lavt indhold af fedt og kalorier, hvilket gør dem til et ideelt valg for dem, der ønsker at opretholde en afbalanceret kost. I KØKKEN I køkkenet kan kumquat bruges på mange forskellige måder. De kan spises friske som en snack, bruges til at lave marmelade eller tilsættes salater og retter med kød eller fisk for et strejf af sødme.
Italien, Noci
...Caciotta fior di bontà er en frisk ost med tilsatte mælkesyrebakterier, der gennemgår en kort tørreperiode. Selvom det er en halvfast ost, er den cremet indeni med en sød/let syrlig smag og ekstremt velsmagende. Vi producerer den også i varianter med chili og oliven. Det er et fremragende produkt at nyde alene eller sammen med brød eller crostini, eller i kombination med salater eller forretter.
Italien, Campello Sul Clitunno
...er elsket ved bordet af de fleste smagsløg, også af børn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvidt kød, bælgfrugtsupper, grøntsager. På stegt kød, skaldyrssalater, saucer og emulsioner. Ved tilberedning bruges den til at lave saucer, dips og friture.
Italien, Castelfidardo
...Frugtagtig ekstra jomfruolivenolie med dufte af moden oliven, der minder om den gule æble eller mandelens frugt. Den har en blød og delikat smag, mindre vedholdende end andre olier. Ideel til enhver ret; den passer især godt til retter af medium struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og cikorie, hvide kødretter, dampet fisk, salater osv...
Italien, Maruggio
... jomfru olivenolie fra Olive Armonico til moderat smagfulde retter. Ideel til brug på spisebordet for at berige delikate retter som Bresaola og friske salater, er den også fremragende i køkkenet til at krydre fisk, risotto, pasta og steg. Den anbefales til alle de retter, hvor olien har til opgave at forbedre essensen uden at overdøve smagene.
...men det påvirker ikke smagen, tværtimod er det et tegn på dens jomfruelighed (surhedsgrad på 0,4%). Den ekstra jomfruolie er en grundlæggende ingrediens til tilberedning af Fungo Cardoncello samt den primære dressing til vores salater, kogte grøntsager, bælgfrugtsupper, fisk i hvid sauce og især til "Cialledde", en typisk Altamurana-ret lavet af brød og andre fattige ingredienser fra middelhavskosten.
...gryderetter, salater, supper. Dens typiske smag og intense aroma smages bedst ved at dyppe noget brød i den. Den ekstra jomfruolivenolie "OLIOTOLA", koldpresset fra oliven dyrket på Sicilien (Italien) og ufiltreret, er et 100% italiensk produkt. Høstsæsonen er fra oktober til november, olivenene plukkes i hånden og bringes straks til olivenmøllen og presses hver aften for at sikre en meget lav syreindhold og for at bevare alle dens værdifulde komponenter og dens karakteristiske smag, typisk for den sicilianske olie.
Populære lande for dette søgeord