Jamón ibérico de cebo fremstillet i vores faciliteter i dalen ved Pedroches, og stammer fra udvalgte dyr, som vi selv opdrætter gennem vores integrere...
Med en størrelse og vægt mindre end skinken, præsenterer vores Bellota Ibérica Skinkefilet en mere aflang og mindre cirkulær form end denne. Dens ensa...
Biodiversiteten på den iberiske halvø tilbyder mange muligheder for at skabe nye kulinariske oplevelser. Hos Castro og González har vi samlet vores kn...
Forlænget og stiliseret stykke, lavet af fint rør. Det har en livlig farve, en mild smag, en ekstraordinær aroma og marmorering.
Håndlavede stykker, ...
Embutido fremstillet med en blanding af hakket kød fra iberisk svin, tilsat salt og krydderier, æltet og fyldt i tarm. Med en delikat smag og karakter...
Forlænget og stiliseret stykke af fin rør. Den har en lyserød farve, en fremragende smag, en dyb aroma og en blød fedt. Stykkerne er fremstillet håndv...
Produktet er fremstillet med en blanding af hakket eller skåret kød, tilsat salt, paprika og krydderier, æltet og fyldt i naturligt svinekød tarme i e...
Produktet er i perfekt tilstand af modning og ældning. Ved skæring præsenterer det fedtmarmorering, der stammer fra dets kvalitet og oprindelse.
De i...
Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) ...
Produkt fremstillet af den bageste del (inklusive ben og knogle) fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces.
De i...
Center for udbenet skinke. Præsenterer en lyserød farve, en fremragende smag, en dyb aroma og blødt fedt.
Håndlavede stykker, lavt saltindhold og med ...
Se embute håndlavet med Pimentón D.O fra la Vera (Cáceres), marineret med naturlige krydderier, salt, hvidløg og oregano.
Med en minimum modning på 5-...
europages-appen er her!
Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.