Italien, Milano
...Produceret i april, er det en honning, der krystalliserer. I flydende tilstand er den næsten farveløs til halmgul; når den krystalliserer, får den en farve, der nogle gange går over i perle-hvid, andre gange i lys beige. Dens karakteristiske duft, frisk og blomsteragtig, minder om blomsterne fra zagara. Aromaen er frugtagtig, af medium intensitet, og ved smagning er den ret vedholdende...
...Slip lavet af bielastisk bomuld, et materiale der tillader stræk i både bredde og længde. Modstandsdygtighed, perfekt pasform og tilpasning til kroppen sikres af denne bomulds højeste kvalitet. Selv efter hyppig vask bevarer slipset alle sine egenskaber. Slip med medium side. TRIPACK: pris pr. enkelt artikel er 4,49 euro* MATERIALE: 90% bomuld – 10% elastan STØRRELSER: Størrelser fra 4^ til 8^ FARVE: Hvid – sort KODE: KODE. Tania...
...Kaffen dyrket af Carlos på hans plantage i Honduras har en ret rig aromatisk og smagsprofil. Takket være 48 timers naturlig fermentering kan vi nyde både søde noter af mælkechokolade og karamel samt mere frugtagtige noter af appelsin og grøn æble. En eksplosiv blanding, der altid forbliver afbalanceret med en medium syre. Lokation: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Højde: 1450 – 1550 msm Varietal: Red Catuai Proces: Anaerobisk fermentering 48 timer Organoleptisk profil: Appelsin, hvid chokolade, grøn æble og karamel...
Italien, Paderno Franciacorta
...Simpel fletning eller dobbelt fletning af højstyrke nylon og/eller polyester Simpel fletning eller dobbelt fletning af medium styrke nylon og/eller polyester Farve: Hvid Diameter: fra MM 8 til MM 50...
...Ingredienser: Honning, hvid trøffel (Tuber borchii Vitt. - oprindelse Italien) 2,5%, hvid trøffel (Tuber magnatum Pico - oprindelse Italien) 1%, aroma. Ideel til kombination med friske/medium modnede oste og lardo eller til forberedelse af desserter.
Italien, Firenze
...Ingredienser: Honning, hvid trøffel (Tuber borchii Vitt. - oprindelse Italien) 2,5%, hvid trøffel (Tuber magnatum Pico - oprindelse Italien) 1%, aroma. Ideel til kombination med friske/medium modne oste og lardo eller til forberedelse af desserter.
Italien, Mirabella Eclano
Vores arbejde er at tilbyde højkvalitets skind på markedet til overkommelige priser. Vi har 40 års erfaring og er i en fase med stor udvikling. I dag formår vi at producere 500.000 skind årligt, men vi planlægger at øge denne produktion. Vores artikler er AGNELLI 4-5 sqft, agnelloni 5-7 sqft, montoni 7-10 sqft. De kan fås i piklato til hvid garvning eller i wet-blue. Der er månedlig tilgængelighed af en container med medium artikler til foringer og økonomiske kvaster. Alle skind kan ses i garveriet.