Italien, Ferrazzano
...Gourmet håndlavet smørbar fløde med siciliansk pistacie 35%. Uden mælk og uden smags- eller farvestoffer. En unik og ægte smag, med en uforvekslelig aroma og helt håndlavet cremede konsistens. Ideel til morgenmad og snackpauser. Prøv det til at fylde panettone og pandoro og forskønne desserter. Med ekstra jomfruolivenolie. Produceret i vores laboratorium Ferrazzano...
Italien, Messina
...pandorato. Vi forpligter os til kun at bruge de bedste råvarer. Æggeblommerne kommer fra høns, der er opdrættet på jorden, mens fløde-smørret er fremstillet ved centrifugering af rå komælk. Vore meltyper er italienske af høj kvalitet, og vores citrusfrugter kommer fra det berømte område Paternò i "Piana di Catania", kendt for sine røde appelsiner, duftende citroner og saftige mandariner. Vore Panettoni er indpakket i lækre stofservietter. Hver bid fortæller historien om en århundredgammel tradition og kærligheden til autentiske ingredienser.
Italien, Noci
...Burrata, en stolt repræsentant for den typiske ostetradition fra Apulien, består af en håndlavet mozzarella-skal skabt af vores osteproducenter, som indvendigt er fyldt med et blødt hjerte af håndrevne mozzarella-stykker og fløde. Dette giver en lille pakke med en delikat, sød og lækker smag. Det er et produkt, der kan bruges til frisk forbrug, krydret med ekstra jomfruolivenolie eller ledsaget...
Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlavet mozzarella tilgængelig i: Nodini, Treccia med vægt også efter kundens anmodning. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Fuldstændig håndlavet, pasta filata indeholder et delikat hjerte af stracciatella og fløde. Håndværksmæssig ricotta lavet af kun komælk. Behageligt rig og cremet, særligt velegnet til brug i madlavning. Mascarpone: Frisklavet udelukkende af fløde fra komælk, uden konserveringsmidler.
Italien, Caltanissetta
... at tilfredsstille smagsløgene hos dem, der ønsker at eksperimentere med nye smage, og dem der ikke gør, med ingredienser og kombinationer, der giver en perfekt balance på ganen. For at producere vores is bruger vi kun udvalgte naturlige ingredienser som: frisk mælk fra Sicilien, fløde, sukker, pistacienødder og mandler fra Sicilien, italienske hasselnødder og frugt af første kvalitet. Inden for...
... aromatisk, med infusion af vilde bær. Den hvide myrte, en blanding af bær og blade, er meget duftende og aromatisk, med en let bitter smag, der gør dette produkt unikt i sin art. Derudover kan vi nævne vores nougatcreme, lavet af en kombination af aromaer og en base af fløde, mælk og sukker, som gør dette produkt helt særligt. Filu e ferru-cremen, derimod, er en kombination af creme og sardisk grappa, som gør dette produkt unikt og specielt, en god alternativ til den mere kendte whiskycreme. Vi skal også nævne vores håndlavede myrte- og ingefær-limonadekarameller, med en balsamisk kerne indeni.
Populære lande for dette søgeord