Italien, Mesoraca
...Den rå skinke er en typisk italiensk pølse, der opnås ved tørsalting af svinebenet, især fra dyr, der har nået en vægt på omkring 130 kg. Kødet masseres omhyggeligt i hånden, trimmes for at give den ønskede form og krydres derefter efter vores gamle opskrift. Tørringsperioden for skinken overstiger 180 dage, og det er den mest delikate fase, der vil bestemme produktets kvalitet. Kategori: Calabresiske pølser VÆGT: 500/550g Vægt: 0,550 kg INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Italien, Ponte Galeria
... sojasauce har en afbalanceret umami-smag med en klar og frisk duft. Denne fermenterede blanding af soyabønner, hvede, salt og koji-svamp er en af de mest anvendte krydderier i Japan, en alsidig sauce der er velegnet til at krydre nudelsupper, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu og meget mere. Der er virkelig ingen erstatning for sojasauce. Der findes mange varianter at vælge imellem, herunder mørk sojasauce, lys sojasauce, natriumreduceret sojasauce og hel eller marudaizu sojasauce.
Italien, Dorgali
... af små, modne røde og sorte bær, noter af surkirsebær og lakrids blandet med middelhavsurt, fine og søde krydderier. I munden er den behageligt varm, salt og krydret, alt sammen perfekt smeltet sammen af et mineralisk præg. Dens rige og fløjlsbløde struktur er godt afbalanceret af den tanniske kompleksitet og den elegante og vedholdende eftersmag. Det er en vin, der passer fremragende til de mest eksklusive og raffinerede måltider. Perfekt til at ledsage oste med stor struktur og smag eller betydningsfulde kødretter.
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
... dem, idet vi respekterer den ægte og rene tradition for toskansk madlavning, med kød, grøntsager (selleri, skalotteløg og gulerødder), ekstra jomfruolivenolie, salt, peber og naturlige krydderier, altså uden smagsforstærkere, konserveringsmidler eller farvestoffer. Vores saucer vil bestemt ikke have en lav pris, da virksomheden ikke betjener detailhandlen, men kun gastronomier, restauranter, slagtere og enhver anden virksomhed i branchen, der arbejder med kvalitetsprodukter. Vores virksomhed er åben for alle, der ønsker at besøge os, før de køber vores produkter.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk pasta, Økologisk vin, Oliven, Paté, Konfitter, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndlavet honning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Bryllupstorrone, Hampolie og -mel, Senatore Cappelli mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydderier, Mousserende vin, Grappa,...
Italien, Treviso
... salte af enhver art på hylderne i butikkerne og supermarkederne nær hjemmet: endelig er der salte, der tilføjer mere farve og kreativitet til vores madlavning. Lad os se, hvilke der er de vigtigste, og lad os starte med den mest særlige af dem alle: balsamico-salt - hvis excentriske farve kommer fra forarbejdningen med ekstrakt af balsamicoeddike og krydderier - har altid været værdsat i kødretter for sin store rigdom af forskellige smagsnuancer (hele 18) og dufte.
Populære lande for dette søgeord